Foto bij Hier in gebeurt het. (In het drankje xD)

Nieuw deel :D

“Ze is weer wakker. Het is een wonder. Als het goed met haar gaat kan ze misschien over 2 dagen alweer naar huis.” De doktoren bellen Sindy’s moeder. Dat is wel logisch.
Je loopt maar naar de gang het word je een beetje te druk daar binnen. Maar het beste nieuws is dat Sindy binnen een paar dagen weer naar de stad kan gaan. En dan zal ik wraak nemen. Maar dan voorgoed.
Je loopt maar naar je eigen huis toe. Ja je woont al op je zelf. Je ouders zijn verhuisd naar het buitenland. Je heb nog wel goed contact met ze maar je ziet ze weinig. Je zit al bijna in de 5e klas. Als je examen gaat doen komen ze een tijdje weer terug naar Nederland. En als je afgestudeerd ben ga je weer bij je ouders wonen. De enige reden dat je in Nederland bleef was Ome Jan. Jan is dus een verre achteroom van je. Je snapt hem heel goed en kan goed met hem op schieten. Dat is dan ook de reden dat je hem de bak uit wil helpen.
Maar niemand begrijpt jou. Maar goed het is nou eenmaal zo. Je moet ermee leren te leven. En stel nou dat het plan van jou mislukt, dan zit je misschien ook wel 5 jaar in de bak. Er staat een hoge straf voor de daden die je doet en al heb gedaan. En als ze er achterkomen dat je Jan probeert te helpen met ontsnappen dan is dat nog eens een paar maanden cel straf. Dus je moet het heel precies en voorzichtig aan doen. Je vraagt een paar goede vrienden om je te helpen met je plan. Ze dekken jou. En tja je bent nog niet oud genoeg om een koffieshop binnen te gaan. Daar heb je al die vrienden ook voor nodig. En dit allemaal kost ook veel geld. Maar gelukkig willen je vrienden je helpen. Ook zij hebben een pest hekel aan Sindy. En Sindy vertrouwd hun wel. Want ze was zelfs nog met hun naar de stad geweest. Ze voelde zich toen zo trots, dus die gaat zeker met ons mee. Die meid zal snel uit haar leiden worden verlost. Plan A deel 1 is al geklaard. De voorbereidingen zijn getroffen. Deel 2. Met Sindy in de Stad afspreken. Deel 3 …



Het vervolg--> Komt in het volgende hoofdstuk:D

Reageer (1)

  • nerveus

    Hahaha, leuk. Snel verder. (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen