Foto bij Niemand is te vertrouwen...

Weer een nieu deel:D

Sindy is weer aardig op de been. Fleur loopt naar de voordeur toe en belt aan. Sindy’s moeder doet open. “Haai Fleur, Sindy is boven op haar kamer loop maar door!” Ow keey dat was wel heel enthousiast. “Dank u mevrouw” En je loopt naar boven. Je klopt aan en je mag naar binnen. “Fleur!!!!!!” Sindy omhelst Fleur. “Sindy ik kwam eigenlijk om te vragen of je weer een keer mee wilde naar de stad?!” Je ziet Sindy denken. “Kom op hoelang is het geleden?! Een jaar?” “Owkeey maar eerst even vragen.” Ze loopt naar beneden en komt een tijdje later weer naar boven. “Het mag maar ik moet om 4 uur thuis zijn, dan komt de dokter langs om te kijken hoe het gaat.” Het is al twee uur. Dan hebben we maar kort de tijd om ons plan uit te voeren. “Gaan we dan?” “Ja is goed” Sindy geeft je een knuffel. Jullie lopen naar beneden en zeggen de moeder van Sindy gedag. Sindy gaat bij jou achterop. Als je in de stad ben gaan jullie eerst winkelen. In een parfumerie zaak zie je dat de tas van Sindy open staat. Je gooit het duurste flesje parfum er in. “Sindy ik ben duizelig ik moet even snel wat gaan eten en drinken, zullen we naar een café gaan?! Snel?!” Je rent de winkel uit en Sindy rent je achterna. Het alarm gaat gelukkig niet af. Je loopt naar een café waar je vrienden zitten.

-Sindy-
Fleur loopt naar een café toe. Je ziet al haar vrienden daar zitten. Je zwaait naar ze. Je ziet dat ze allemaal aan de drank zitten en zwaar roken. Als je binnenstapt hangt er zo’n rokers lucht. Je probeert om niet te hoesten. Als je bij de vrienden gaat zitten bieden ze je een sigaret aan. “Kom op Sindy, doe het nou” Dringt Fleur aan. Je pakt de sigaret aan en je neemt een trekje. Je hoest en je krijgt het benauwt. Iedereen lacht je uit, behalve Fleur. Maar Fleur loopt weg .

-Fleur-
Dit gaat volgens plan. Je loopt naar de bar en bestelt een Bacardi cola. Als de barman je de cola geeft stop je er wat poeder in. Je loopt weer terug naar Sindy en bied haar de cola aan.

-Sindy-
Je ziet dat fleur terug komt. Ze heeft Cola voor je. “Hier, dan kan je de sigaret smaak weg spoelen.” “Dank je” Je wilt drinken maar hij ruikt sterk. Het lijkt wel alsof het alcohol is. Je drink toch maar wat. In het begin is het erg smerig maar na een minuut is heel het glas leeg.
“Vond je het lekker Sindy? Je kan nog meer van dit krijgen?!” “Nee dat hoeft niet ik moet echt naar huis toe, de dokter is er al.” Je wilt opstaan maar Fleur en haar vrienden laten je er niet door. “Sindy je moet ons eerst betalen. Wij gaven je drinken en een sigaret, geef ons nu het geld! Betaal onze rekening aan de bar.” Je loopt naar de bar toe en vraagt de rekening. Het is een hele lijst en het komt er op neer dat Fleur’s vrienden de rekening nooit betaalt hebben maar het op de rekening hebben laten zetten. Het is een bedrag van €306,37 . Je hebt dat niet op je pin staan. Ja misschien wel, maar dat ga ik hun niet vertellen. “Jongens ik heb niet zoveel geld” “Nou Sindy dan betaal je maar wat je kan betalen en de rest dat krijgen we dan nog van je.” Je betaalt alles en hoopt van ze af te zijn. Fleur is toch niet betrouwbaar. Als je betaalt heb ren je weg. Je moet een heel stuk rennen. Halver wegen wordt je duizelig. Het eerste stuk had je veel energie maar het lijkt wel of het allemaal je lichaam is uit gezogen. Je haalt het tot thuis. Maar je komt helemaal bezweet thuis. “Sindy dit is toch niet normaal meisje, je ziet helemaal wit!” Je loopt naar de badkamer toe en je kijkt in de spiegel. Het is waar. Je ziet er niet uit. Je hebt een raar gevoel, drang naar iets, maar je weet niet wat. Je loopt naar beneden toen en kijkt wat tv. Tot dat de dokter komt. Wat zal hij zeggen???

Dat lees je in het vervolg-->

Reageer (1)

  • nerveus

    Spannend! Snel verder! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen