Alweer een nieuw hoofdstuk. Gaat lekker vandaag xD

De dokter belt aan en hij loopt naar je kamer toe. Hij wilt kijken of de littekens goed gehecht zijn. Maar als hij binnen komt, schrikt hij zich te pletter. “Dit had ik niet verwacht, Sindy” Hij kijkt je streng aan en onderzoekt je. “Je hebt drugs gebruikt en alcohol gedronken. En daarna niks meer waardoor je afkik verschijnselen kreeg. Dat zou je niet denken maar zo’n klein pilletje kan zulke schade aan richten, en dan nog eens alcohol er bij gaan drinken???” “Maar dat van dat drugs is echt niet waar. Geloof me mam?!” “En dat van dat alcohol dan? Is dat wel waar dan?” “Fleur gaf me wat te drinken en ik dronk het op, maar het leek cola en het smaakte zo.” “En je hebt ook nog gerookt??” Roep de dokter vol waanzin uit. “Één trekje maar en het was vies.” Je moeder is woedend op je, dat kan je we zien. “Ik laat jou even naar de stad, wat afleiding, en als je terug komt ben je drugs verslaafde en heb je gerookt en ben je stom dronken?! Ik vertrouw je niet meer SINDY!!!” Je draait je om en gaat onder je dekens liggen met je hoofd onder je kussen. “Ik zal die fleur wel eens bellen om te vragen wat jij nog meer gedaan heb en om te kijken wat haar rol hier in deze situatie is!!!”

-Sindy’s moeder-
Ik zal die Fleur even bellen. Je toetst het nummer in van Fleur. “Hallo met Fleur” “Dag Fleur ik wil jou wat vragen, met de moeder van Sindy trouwens.” “Ow mevrouw gaat alles goed met haar? Ze rookte en dronk en weet niet wat nog meer en we wilde haar tegen houden maar je weet hoe zulke mensen zijn. Ze sloeg me kei hard in mijn gezicht. Het doet nog pijn. Toen is ze weg gerend. Ik maak me zo’n zorgen om haar.” “Ow Fleur ik wilde je eigenlijk vragen wat jij voor rol had in dit verhaal maar jij heb me zo net alles vertelt. Het spijt me Fleur voor haar gedrag maar Sindy komt het huis niet meer uit. Alleen voor school. En als je er op school tegen komt, negeer haar!! Begrepen?” “Ja mevrouw, ik weet hoe moeilijk dit is voor u. En ik zal alles proberen om haar zo min mogelijk tegen te komen en om het goede voorbeeld goed te laten zien. Misschien ziet ze dan toch in hoe slecht al dat spul is.” “Bedankt Fleur. Maar ik ga. Doeg” “Doeg mevrouw”
Nu zit Sindy nog erger in de problemen. Waarom heeft Sindy nou niet gewoon geluisterd naar Fleur. Zij is een voorbeeldig meisje. Ik wou dat ik haar als dochter had gekregen…

-Sindy-
Ik heb zo’n raar gevoel. Ik moet wat drinken. “Sindy ik ga even boodschappen doen. Waag het niet om je kamer uit te komen!!” “Ja is goed ma!” Als je even later je moeder ziet weg rijden op de fiets ren je naar beneden. Je graait in de kelder kast en daar staan:
-Een fles cola
-Bacardi
-Wijn
-Bier
-Water.

Wat zal ik nemen? Cola of water? Of een bacardi cola? Je neemt toch een bacardi cola. Je drinkt het en je voelt je schuldig. Je ruimt alles op en gaat slapen. Je probeert het schuld gevoel weg te slapen. Je neemt je voor om dat spul nooit meer te drinken. Net zo min als al dat andere.


Vervolg?! --> Volgende Hoofdstuk.(flower)

Reageer (1)

  • nerveus

    Spannend. Een bacardi colaxD

    Gauw verder! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen