Foto bij En dat is waarom ik ..............

Ik weet niet wat die tekst op het plaatje betekend maar in iedergeval veel plezier (flower)

Je moeder is sprakenloos. Tot dat ze zegt. "Ow lieverd, sorry dat ik niet naar je luisterde. Ik was een slechte moeder, ik had niet door wat voor meid Fleur was." Je belt de politie en geef wat gegevens door van je vader en wat je gehoord heb. Ze beloven zo spoedig mogelijk te gaan zoeken. Eerst wat meer gegevens. Ze bellen je vader op en dat soort dingen. Tot dan moet je afwachten. Je zucht en ploft neer op de bank. Het is vrijdag middag. Je moest vanmorgen weer naar school. Maar je hoefde maar 2 uurtjes. "Mam?!" "Ja?!" "Zal mijn leven ooit nog normaal worden?!" "Je verleden moet een springplank zijn, geen hangmat!" "Wat betekend dat? " "Dat je door het verleden moet springen en niet dat je in de hangmat blijf haken." (hehe nu snap ik het eindelijk xD)
Je zet de TV aan en zet het op het nieuws.
"Goedenavond en welkom bij het nieuws van half acht. Een of andere Jan, die betrokken was bij ontvoering van Sindy, probeerde met een zilveren theelepeltje te ontsnappen. Hij groef een gat en probeerde er door te kruipen. Alleen het gat was te klein. Toen hij een hoop kabaal maakten waren de bewakers een kijkje gaan nemen en wisten niet wat ze zagen. Ze lachten zich rot en plaatsten Jan over naar een gevangenis cel met betonnen vloeren. Het was weer eens een hilarische week voor de gevangenissen." Sindy wil de Tv uit zetten maar toen zag ze dit! " En dan nog wat. Er waren een paar meisjes in de winkel en een van hen rende de winkel uit en op de video beelden hadden we gezien dat ze de duurste parfum hadden meegenomen. De tas van de schuldige stond open en daar konden we het zien. (foto van schuldige Sindy). Als u deze persoon heeft gezien wilt u haar dan aangeven bij de politie. We willen dat de winkeldieven worden vervolgd en gestraft worden en dat onze wereld weer vredig wordt. Zo luid de uitspraak van de politie.
Je kijkt in je tas en verrek!! Er zit echt een flesje parfum in. "Mam ik was het niet echt niet! Het was Fleur. Zij doet dit allemaal." "Sindy?! Ik geloof je nu wel hoor. Maar hoe komen we van dat flesje parfum af en hoe kan je gewoon weer over straat lopen. Je bent op het nieuws geweest! " "Zo kan ik me toch niet op school vertonen? " "We verzinne wel iets." Je gaat naar je kamer. Je opend Word. Je schrijft een brief naar de politie. Waarin je alles uit legd en om vergevenis vraagt. Als hij klaar is is het alweer half tien en dan print je hem uit en laat het aan je moeder zien. Ze keurd hem goed en je stuurd het per post op. Nou ja je moeder doet het in de brievenbus. En nou maar wachten.


Einde van dit hoofdstuk (flower)

Reageer (2)

  • nerveus

    Leuk, snel verder. (cool)

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Even ter verduideleking. De foto van Sindy's diefstal is van de achterkant genomen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen