Foto bij Lust 69

Jammer dat het geen 16+ hoofdstuk is, aangezien de titel Lust 69 is (er komt wel nog 16+)

En het verhaal is trouwens bijna afglopen (I know, very sad, nog maar een aantal hoofdstukken)
Ik zou zo graag een tweede deel willen maken, en ook omdat jullie dat zeker ook willen. Ik heb er ook al over nagedacht, maar er kwam niet echt veel uit. (Als jullie ideeën hebben, stuur me alsjeblieft een prive bericht, ik hoor het graag!)
Het is ook zo dat ik geen onnodig drama wil creeëren, dan verliest dit verhaal zijn 'charme' (of hoe the fack je het ook wilt noemen, er kwam gen ander woord in me op), omdat het te langdradig word. Ik wil graag een goed verhaal afleveren! EN ik vind het nu wel goed zo.
Rond de 70/75 hoofdstukken lijkt niet veel, maar het zijn wel altijd erg lange hoofdstukken geweest, en dus toch een best lang verhaal.

VERDIENT DIT HOOFDSTUK EEN KUDO?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (54)

  • Glambertx

    SwaggerGirls.... JIJ weet niet wat romantiek is. ze heeft uren zich klaar staan maken voor Louis. Niet Edward! Dus zout op met je kutstorie IHeartNouis kan veel beter schrijven dan jij

    9 jaar geleden
  • Summerday

    Wauw... Swaggergirlz is echt geobsedeerd door Eddie... NEEE MEID GO FOR LOUIS AND HAVE A HAPPY END!!!


    Xx

    1 decennium geleden
  • NoAlone

    Jaaa! Goed zo Juliet . Nu op naar hem toe!!

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    ARFEYZHTRSYJKFSHJRSDMHLYETDHDTR5RTYKJYRIFUUJIKYYTRSYTGIOKJDRKTYHJYTKDJFHI KD HJYTEKHRSOTLISKRLEHJRSLKMTKRGSOKYJRMSQLRE DIT IS DE MOOISTE DAG VAN MIJN HELE LEVEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

    1 decennium geleden
  • musiclady

    PERFECT(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen