Vorige keer:
'Music Maestro!' roept Tom dan. Gustav snelt zich naar de muziekinstallatie en zet de eerste dancesong al op. Lady GaGa met Just Dance. We verplaatsen ons naar de woonkamer en beginnen daar te dansen. Aangezien Bill niet wilt dansen, dans ik maar alleen. Even later schuurt Tom tegen me aan. Ik kijk naar achteren en grijns. Tom grijnst terug en schuurt hevig tegen me aan. Ik zie Bill jaloers naar me kijken. Ik stap op hem af en trek hem recht. Ik schuur tegen hem aan en zie hem wat onhandig naar me kijken. Ik draai me om en glimlach. Ik druk mijn lippen op die van hem en geniet.
De rest van de avond verloopt vlotjes. Er wordt veel gedanst en gedronken. Laat in de nacht, kruipen we in ons bed. Met een gemengd gevoel, kruip ik dicht tegen Bill aan. Deels blij, omdat deze avond echt fantastisch was, maar anderzijds, wat ongelukkig omdat ik Bill twee maanden zal moeten missen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • ClumsyMolly

    :D zalig :D
    Huh der is toch nog geen signeersessie geweest in België zoas op die foto staat
    :O

    1 decennium geleden
  • MysticRose

    Snel verdeeeeerr!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen