Vorige keer:
‘Als je nu kwaad gaat worden, dan ga ik al die tijd ongelukkig zijn en dan ga ik slecht optreden en dan ga ik mensen teleurstellen en dan moet ik zeggen dat, dat allemaal jou schuld is’, grijnst hij.
‘Dat is chantage’, zeur ik. Hij haalt zijn schouders op en glimlacht. Wanneer ik zie dat iedereen al richting de deur aan het stappen is, komen er tranen op.
‘Hej, zeg. Niet huilen, hè’, zegt hij. Hij kust de tranen weg en drukt dan zijn lippen op de mijne. Ik ga op mijn tenen staan en leg mijn armen om zijn nek. Bill zijn handen gaan zachtjes op en neer over mijn rug. Mijn lippen lossen van de zijne en ik kijk hem met tranende ogen aan. Hij drukt me stevig tegen zich aan en legt zijn hoofd in mijn nek. Ik doe hetzelfde en snuif zijn geur op. Ik wil het me al die tijd kunnen herinneren. Hem altijd kunnen ruiken. Wanneer ik Bill opnieuw aankijk, zie ik dat hij ook aan het huilen is

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen