Vorige keer:
‘Als het nodig is, kan er gezorgd worden voor een psychologe. Ze zal helpen en zal je kunnen vertellen hoe je met deze situatie kan omgaan. En we zullen u moeten vragen om een afspraak te maken bij de wetsdokter. Er moet berekent worden hoe ernstig het is en we hebben bewijzen nodig. Dus best niet te lang wachten. Aan de balie krijgt u meer uitleg’, zegt de agente die Luna ondervraagt heeft. Luna weet even niets uit te brengen. Ze is het namelijk niet gewoon dat ze zoveel hulp krijgt van mensen.
‘Die psychologe zal niet nodig zijn en we zullen proberen zo snel mogelijk een afspraak te maken’, doet Tom het woord. De vrouw knikt en wandelt dan weg. Ik ben blij dat ze het zo serieus nemen. Want dat is het ook. Gelukkig is ze niet alleen. Ze heeft mij, Bill en Tom. Ze heeft haar vriendinnen. Mensen die ze zelfs niet kent, willen haar helpen. Ze worden er weliswaar voor betaald, maar dan nog. Ze is niet alleen en het feit dat ze het beseft, is al meer dan genoeg.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • ClumsyMolly

    Zalig ^^
    :D love it ^^ Xx :D

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Superr:D!!
    Goed Geschreven weer!!;)

    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen