Foto bij 8. Niall

aan IHaveADream: bedankt voor je lieve reactie op het vorig stukje. Ik vind het echt tof dat je mijn verhaal goed vindt en door je reactie ga ik nu al een nieuw stukje posten (:

We zaten alle 4 in de zetel zonder iets te zeggen. Louis was nu al een tijdje bij Febe en we wisten niet of hij het nu al aan het vertellen was of niet.
Na ongeveer een half uur kwam Louis naar beneden zonder Febe. Ik wou weten of hij het nu had gezegd, dus vroeg ik het hem.
Hij vertelde ons dat hij het haar had verteld dat ze broer en zus zijn en dat ze er positief op had gereageerd.
Daarna zei Louis nog dat Lotte mij wou spreken, dus ik stond recht en ging naar Febe’s kamer.
Ik verschoot even toen ik haar deur vol met One Direction zag hangen, maar ik ging toch naar binnen.
Ik klopte eerst even op haar deur en dan ging ik naar binnen. Ik vroeg haar waarom ze me wou spreken en ging naast haar op bed zitten.
Ze zei:’ Niall, in de tijd dat je hier nu bij mij bent met de jongens, ben ik alsmaar verliefder op je geworden. Maar ik was/ben bang dat je me niet wilt omdat ik maar een gewoon meisje ben en jij wereldberoemd bent. Maar doordat je me daarnet kuste weet ik het niet meer,…’
Ik liet haar stoppen met praten door een kus op haar lippen te drukken en te zeggen: ‘Voor mij ben je geen gewoon meisje, maar het liefste, mooiste en speciaalste meisje van de wereld. Ik hou van jou.’
Ze antwoorde :’ Ik hou ook van jou.’ Op de schattigste manier die er bestaat.
Nadat ze dat had gezegd begon ze me te zoenen. Na 5 minuten zei ik dat we beter eens terug naar de anderen zouden gaan en we stonden recht.
Toen we beneden kwamen vroegen de andere jongens wat er was, en voor het te verduidelijken drukte ik een kus op haar mond.
Louis roepte: ‘MIJN ZUSJE IS SAMEN MET NIALL!!!!’
De andere gaven mij en Febe nog een knuffel en Louis ging naar Febe en zei iets tegen haar dat ik niet kon verstaan.
Ze gaven elkaar nog een knuffel en dan kwam Louis naar mij.
Hij gaf me een knuffel en zei: ‘Ik ben echt blij voor jullie, mijn zusje en jij passen echt goed samen., let goed op haar.’
Toen iedereen weer neer zat in de zetel, vroeg Febe wat we gingen doen.
Harry antwoordde: ‘Naar Love Actually kijken!’ De jongens stemden er allemaal mee in en Febe ook, dus zei ik dat het ook goed voor me was.
Febe kwam tussen mij en Louis zitten en Harry startte de film.
Febe legde haar hoofd tegen mijn schouder en ik legde mijn arm om haar heen en trok haar wat dichter tegen me aan.

Reageer (1)

  • Criminality

    Naar Love Actually kijken! Hahah dat doet mij denken aan die keer da wij daar samen naar gekeken hadden ;) En da begin me dieje gast em zijn liedje :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen