Foto bij 01 ~ Inleiding

Reacties zijn zeer welkom!
X

”Nou eindelijk, dat duurde lang zeg! Ik sta hier al 20 minuten in de kou te wachten.” zeg ik boos tegen Monique.
“Ja ja, sorry hoor. Maar die jongen…”
“Niks mee te maken, we hadden 4 uur afgesproken.”
Na wat gebrom stapt ook Monique op haar fiets en kunnen we eindelijk naar huis. Monique heeft weer eens iemand aan de haak geslagen. Ik heb een leuke avond gehad, maar dit einde is toch wel een domper.

Als ik eindelijk in bed lig kijk ik op mijn telefoon. Een sms van Monique.
Trollie, het spijt me heel erg! Ik weet hoe vervelend jij dit vindt sorry!
Ik stuur haar terug; het is al goed joh! Slaap lekker xxx
Hoe stom ik mijn beste vriendin soms ook vind met haar streken, het blijft toch mijn beste vriendin.

De volgende ochtend sta ik vroeg op omdat ik om 13.00 uur repetitie heb bij de fanfare, dan kan ik nog even wat in mijn dagboek schrijven.

03-01-’11
Lief dagboek,

Gisteren ben ik samen met Monique op stap geweest in Eindhoven. Dit was wel leuk maar niet zo bijzonder. Monique had weer eens iemand aan de haak geslagen, terwijl ik buiten stond te wachten. Het blijft vervelend dat het haar altijd lukt en ik maar altijd moet wachten. Gelukkig heb ik dadelijk weer repetitie, dan zie ik Dennis weer! Dennis is een goede vriend van me, maar stiekem vind ik hem toch wel leuk. We zijn alleen zo lang vrienden, dat ik het niet durf te zeggen. Dus dan blijft het maar bij stiekem flirten en hopen dat hij mijn hints ooit oppakt. Zucht..

Tot snel dagboek! Liefs

---
Die avond…
Balend lig ik op mijn bed met een filmpje op en iets lekkers ernaast. Dit gaat toch nooit werken zo. Steeds maar weer hopeloos wachten totdat hij misschien iets oppakt. Hmpf. Ik bel Monique wel even.

”Met Monique!” klinkt het vrolijk aan de andere kant van de lijn.
“Hee meid! Ik zit even met mezelf in de knoop” geef ik eerlijk toe.
”Hoezo dat dan! Vertel!”
Ik leg haar de hele situatie rondom Dennis uit en vertel eerlijk hoe ik erover denk dat zij iedere zaterdag iemand anders heeft en ik maar altijd buiten de boot val.
”Ja maar lieverd, zo ben ik nou eenmaal. Ik hou van de aandacht! En jij bent wat rustiger en wacht liever even af.”
“Dat is het nou juist! Ik wil ook weer eens een date met iemand, de vorige is al een jaar geleden!” roep ik gefrustreerd.
“Hmm ik heb een idee. Mijn broer gaat komende zaterdag naar zo’n feest in Utrecht, dan blijven we bij jou slapen en gaan we mee? Het schijnt heel leuk te zijn.. “
“Ik zal erover nadenken! Lijkt me wel leuk om weer eens een weekend op mijn kamertje te zijn, ben nu al zo vaak ieder weekend thuis geweest..”
“Precies! Ik hoor het wel van je meid! En niet je te stom voelen hoor, komt allemaal goed!”
“Dankjewel! Tot snel!”
“Tot snel!”
Tevreden hang ik op. Hmm weer eens naar Utrecht op stap, dat is toch wel weer even geleden. Ik heb het zo druk gehad de laatste tijd met studeren. Misschien moet ik het toch maar doen ~ denk ik terwijl ik het licht uitdoe.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen