Vorige keer:
Ik knuffel hem nog eens en leg me dan neer op hem. ‘Lig je goed?’ vraagt hij. ‘Uhu. Jij?’ vraag ik hem. ‘Kan beter’, zegt hij. Terwijl hij lacht, schokt hij even met zijn borst, natuurlijk net de plek waar ik lig met mijn hoofd. ‘Ah, Bill. Lig stil’, zeg ik. ‘Excuseer mij, mevrouw de prinses, maar ik kon er niets aan doen’, zegt hij. ‘Het is u vergeven, nederige dienaar’, lach ik. ‘Wat zijn jullie aan het doen?’ hoor ik iemand vragen. Ik kijk op en zie een jongen met dreads in het deurgat staan. ‘Uhm, ze ligt op mij’, stamelt Bill. ‘Jaja, geef maar toe dat je het leuk vind’, zegt Tom dan. Ik lach even en ga dan van hem af.

Bill <3'
Tom gaat verder de kamer binnen en ploft neer op een stoel. Ik ga terug op mijn bed zitten en bekijk de twee eens aandachtig. 'Zijn jullie broers?' vraag ik dan. 'Hé, ja. Goed gezien. Wij zijn een eeneïge tweeling', zegt Bill trots. 'En ik ben de oudste. Tien minuten ouder om precies te zijn', zegt Tom, ook trots, dat hij de oudste is. Ik glimlach. 'Het is niet echt te zien aan jullie uiterlijk', zeg ik dan. 'Nee, wij, uhm... verschillen nogal van smaak', zegt Bill dan. 'Ja, maar ik ben natuurlijk altijd het best gekleed', zegt Tom. 'Opschepper', zeg ik. 'Wat? Het is toch zo?' zegt hij verontwaardigd. 'Ik vind van niet. Bill is veel stijlvoller gekleed. Jij kan drie keer in je kleren. Komaan zeg. Zo'n mooi lichaam hebben en dan zo'n kleren aan doen', zeg ik. Ah, was ik maar zo mooi en mager als hun. Bill. Ah, die ziet er echt zo perfect uit. Geen greintje vet. Was ik maar zo.

Reacties?
En ja, ik weet het. Het heeft lang, héél lang geduurt vooraleer er een vervolg kwam. Ik heb nu even een langere pauze en schrijf daarom snel een stukje. Het zijn momenteel examens, vandaar het weinige aantal quizzen. In de tussentijd schrijf ik wel in een boekje, maar heb amper de tijd om het op de computer te zetten. Hopelijk heben jullie er een beetje begrip voor.

Reageer (6)

  • SnowBooze

    perachtugggg <333

    1 decennium geleden
  • CCK

    volgende

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr:D
    snel verder
    la je me wete als de volgende der is?
    xx cyn

    1 decennium geleden
  • Diffuse

    Ik begrijp je, ik graaak ook niet verder met die van mij!
    Snel verder!
    xxx

    1 decennium geleden
  • anoukuona

    & je krijgt een 10+ vn mij ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen