Foto bij 164. Yasmin Evans

1.21 u ... ik zou al lang moeten slapen om morgen flink te studeren... en te werken voor school.. Maandag heb ik theoretisch rijexamen, tegen dinsdag moet ik 47 pagina's gelezen hebben in een frans boek.(ik moet nog beginnen)...met nota's nemen >_> ik voel morgen nachtwerk aankomen en ik heb al te weinig slaap (dit helpt niet, vrees ik)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Eula

    Ah Dumbledore had beter helderziende kunnen worden ip headmaster haha

    1 decennium geleden
  • Brownyxxx

    klopt heb ik ook last van, en dat het heel erg wisselt is bij mij ook zo.
    ik probeer het binnen het gezin wat voor mijzelf te houden. ze weten dat ik elke keer weer alle harry potter boeken opnieuw lees, maar daar hoor ik ze niet meer over ( lees je dat boek nou alweer?! heb je er nog niet genoeg van?)
    maar dat weerhoudt mij er niet van om dit geweldige verhaal te blijven lezen! Potterfan blijf ik altijd!:) xx

    1 decennium geleden
  • dineniel

    tja ieder zijn gebreken zeker?

    1 decennium geleden
  • duivenkiller

    aahh, leuk hoofdstuk :)
    maar hoe ik op mijn naam kwam was helemaal niet zo leuk hoor. heb een tijdje in het vogelasiel gewerkt, maar had een keer een duif vast en die kreeg een hartstilstand in mijn handen. toen dacht ik dat ik hem vermoord had (was hem daarvoor aan het voeren geweest)... moest een nieuwe naam hebben, en toen kwam ik dus op deze :)

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Nawh, moesten ze handjes vasthouden? ^^ wat schattig <333 :Y)
    Snelverder! <333333333333333333333333
    En dat is best balen... Ik weet nog niet wat ik voor mijn toets heb.. Ik hoop iets goeds ^^ maar ik denk wel zoiets ja, vorig hoofdstuk ging over het heelal, dot hoofdstuk over duurzaamheid... Geen idee waar het volgend hoofdstuk over gaat, maar ik weet wel dat er nog een hoofdstuk over DNA is en eentje over gezondheid... Dus het is een beetje verspreid qua onderwerpen =P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen