nummmMmmmmmer 3

.
.
.

vandaag
Nick pov. Jullie zitten al een uur een show te spelen in new jersy. Maar je bent er niet zo bij met je gedachten. Je zit alleen te denken aan 7 jaar geleden, want vandaag is het presies 3 jaar geleden dat roxy het uitmaakten. Opeens voel je een tik tegen je voorhoofd het is joe. Hij doet een teken dat je achter het poduim moet gaan. Je loopt achter het poduim en niet veel later komt joe ook. ‘ wat is er toch met jou man, je vergeet je tekst en je bent vandaag niet gizmo zeg me aub wat er is’ zegt hij. ‘ er is niks alleen ik zit weer bij 3 jaar terug want vandaag is het toch 3 jaar geleden dat het uit is.’ Zeg je terug.’ Jongens wat is hier aan de hand?’ zegt opeens een stem. ‘ het is niks pa alleen Nick wilde meschien slipped away van avril doen’ zegt joe schijnheilig. Je kijkt hem raar aan maar knikt dan toch.’ Nou goed dan alleen wel nog even tegen de rest zeggen hé’ zegt pap. Jullie gaan het poduim weer op en jij gaat alvast achter je piano zitten. Je ziet dat iedereen naar je knikt dat het goed is.’ dit liedje is niet van ons maar het betekend wel even veel voor mij. Het gaat over een liefde die weg gelopen is. Ik weet niet of ze hier is maar ik hoop dat ze dit wel te weten komt’. Je toetst de eerste toetsen van het liedje in. En begint dan te zingen.
Na na
Na na na na na

I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day
i found it won't be the same oh

Na na
Na na na na na

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that i could see you again
I know that i can't oh oh oh oh oh
I hope you can hear me
Cause i remember it clearly

The day you slipped away
Was the day
i found it won't be the same oh

Iv'e had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And i can't take it
It wasn't fake
It happened you passed by

Now your gone
Now your gone
There you go
There you go
Somewhere i can't bring you back

Now your gone
Now your gone
There you go
There you go
Somehow your not coming back

The day you slipped away
Was the day
i found it won't be the same oh

The day you slipped away
Was the day
i found it won't be the same oh

Na na
Na na na na na
I miss you.


bij de laatste noten begin je te snikken want je mist haar echt, alleen nu maar hopen dat de fans er niets hebben gemerkt. Maar je ziet joe en kevin wel medelevend naar je kijken.

Dit stukje begint op pericies het zelfde stukje als waar het bij nick mee begint

Roxanne pov. Waarom moest is nou mee met amber naar het concert van The jonas brothers want nu heb ik kans dat ik nick tegen. Maar je moest wel want je hebt nooit tegen iemand verteld dat je een relelatie had met nick. Het is ongeveer al een uur bezig maar je merkt dat nick er niet zo met zijn gedachten bij is en dan gaat hij even af en joe ook. Kevin houdt jullie bezig, maar dan komen ze allebij weer op het poduim en gaat nick achter zijn piano zitten. ’ dit liedje is niet van ons maar het betekend wel even veel voor mij. Het gaat over een liefde die weg gelopen is. Ik weet niet of ze hier is maar ik hoop dat ze dit wel te weten komt’ zegt nick. En als hij ook nog eens slipped away gaat spelen schiet je helemaal voel.’ Hee meid wat is er vind je het niet leuk’ schreeuwt amber tegen je. ‘ wel, maar dit liedje betekend veel voor me en de rest leg ik je nog wel een keer uit.’ Schreeuw je snikkend terug. Na een uurtje is eindelijk het concert afgelopen. Je rent letterlijk de zaal uit omdat je daar geen minuut langer wil zijn. ‘zullen we wat gaan eten?’ vraagt amber. Je knikt en lopen dan naar de mc ofzo. Na het eten wilt amber nog even een winkeltje in maar jij gaat op een bankje zitten.

Reageer (2)

  • Relinquish

    dat liedje is zo mooii!!
    verder!

    1 decennium geleden
  • Elodroid

    (huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen