nummmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmmmer 11


het word trouwens een lange serie dus geen mini serie en ik ga de verhaallijn ietsjes veranderen want er gaan dingen gebeuren die je niet verwacht maar meer vertel ik niet

..
Nick pov. Je zat even wat te drinken toen je selena naar je toe zach komen! ‘Nick waarom heb je dit gedaan, ben ik weer niet goed genoeg voor jou ofzo’ zegt ze serieus. ‘nou eigelijk ben je dat inderdaad niet, ik hou meer van roxy dan van jou’ zeg je een beetje dissend. Ze keek je gemeen aan ‘maar waarom wilde je dan met me trouwen’ ‘nou, ik probeerde rox te vergeten maar dat lukte me niet echt’ zeg je. ‘nou ik ga maar’ zegt ze en loopt weg voor dat jij nog wat kan zeggen. ‘Nick gaan we na huis’ vroeg joe die naast je kwam staan. Je knikte en liep naar de auto. In de auto zach je dat rox bezig was met gwem je kreeg een smile op je gezicht. ‘wat’ vroeg ze nep boos. ‘jij bent zo schatig met een klein kindje in je armen’ ‘dus wil je er ook een hebben een goede aanrader is maak niet zoon heel erg groot poepgeweer’ zeg joe opgewekt. Je kijkt rox aan en rox kijkt jou aan en jullie schieten dan in de lach. Je ouders en broers kijken je raar aan, maar jullie letten er niet op. Als jullie thuis zijn zet je je even op de bank en niet veel later ben je in dromenland.

Roxanne pov. Jij zit met amber in de tuin ‘waneer ben je van plan om een jurk te gaan halen’ vraag amber. ‘weet ik nog niet we weten niet eens waneer we gaan trouwen laat staan een jurk gaan halen’’nou zullen we even naar een winkel gaan waar ik even wil kijken want de winkels zijn vandaag tot laat open.’ Je knikt en je bent in je gedachten aan het malen waar we na toe gaan. Als jullie in de auto zitten zet amber vol op de radio aan en jullie zingen kei hard mee. Als ze stopt voor een bruids zaak heb je het pas door ze wilt al voor een jurk gaan kijken ‘Am wil je voor jezelf een jurk gaan kopen’ vraag je van de dommen. Amber slaat zichzelf tegen haar hoofd ‘ nee, gek voor jou natuurlijk ik ga er toch nooit meer ingeraken en vooral nu ik dikker begin te worden door meneer jonas hier’ je kijkt haar verschrikt aan ‘amber had ik het nu goed zei je net dat je zwanger bent’ vraag je serieus. Ze knikt trots ‘haaaaa amber ik ben zo blij voor jullie’ ‘ maar je moet het nog niet vertellen want kevin weet het alleen nog en die zei van dat we nog even moesten wachten want we willen eerst weten of het helemaal gezond is enzo maar laten we er nu maar over ophouden want wij zijn hier voor jou een jurk uit te zoeken’ zegt ze in een adem. Als jullie de winkel binnen lopen komt er een vrouwtje op jullie af ‘hallo, mevrouw jonas kan ik u ergens mee helpen’ zegt ze vriendelijk. ‘we zijn opzoek naar voor een jurk voor de toekomstige vrouw van nick jonas’ zegt amber. Ze bekijkt je goed ‘ ach, meid voor jou heb ik een perfecten jurk. Ze loopt even naar achter en komt 5 minuutjes later terug met een jurk(zie plaatje). Je kijkt de jurk een verwonderend aan ‘deze ga ik eens passen’ zeg je. Als je binnen 20 minuten eindelijk in de jurk zit kom je uit de kamer waar je je omgekleed hebt. ‘wauw rox deze is mooi en echt jou deze is echt niet fake’ zegt amber. ‘meis hij staat je perfect alleen moet de onder kant ietsjes korter gemaakt worden maar dar lukt wel’ zegt het vrouwtje. Je bekijkt je nog een keer goed in de spiegel ‘hij is echt mooi hé’ vraag je aan amber. ‘meid ik wou dat ik met mijn trouwen zoon mooie jurk had’ zegt amber dan. ‘wilt u mij hem dan eventjes wat kleiner maken want ik neem hem’ zeg je tegen de vrouw, de vrouw knikt en pakt de spelden en speld de jurk op de goeie lengte vast. Na dat jullie betaald hebben gaan jullie terug naar huis….

Reageer (4)

  • Fassy

    love iit

    1 decennium geleden
  • Elodroid

    Whoehoehoehoe xD

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER!!!

    een kindje voor Kev en Nick gaat trouwen xD

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Oeehh, een kindje voor Kevin :D

    Snel Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen