nummmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmer 18

en speciaal voor MYinLOVE detais

..
Amber pov. Je word wakker van gepraat op je kamer, je opent je ogen en ziet joe met shane op zijn arm zitten’ja, jij bent lief en mama is ook heel lief en ook knap’ zegt hij hoor je hem zeggen tegen shane maar het laatste kun je net niet verstaan. Wat vind hij mij lief denk je bij jezelf . ‘haa de prinses is ook wakker’ zegt joe als hij ziet dat je wakker bent.Je kijkt nog een beetje versuft rond je ‘ik moet zeggen dit heeft kevin goed voor elkaar gekregen heeft’ zegt hij grijnzend. ‘ waar ik kevin eigelijk’ vraag je ‘die is even wat drinken halen en mam onder op halen’ ’OO leuk’ ‘maar meid ik heb je nog niet gefeliciteerd’ zegt joe terwijl hij je een kus geeft ‘gefeliciteerd meid het zijn 2 hele mooie kindjes’ zegt hij. Je knikt, waarom voelde die kus zo vreemd denk je bij jezelf. ‘ha schat’ zegt kevin als hij binnen komt met drinken en zijn ouders. ‘heej Denise en Paul’ zeg je, ‘meid ik was blij toen ik hoorde dat je bevallen was’ zegt Denise die je omhelst. ‘jullie allebij gefeliciteerd ze zijn echt prachtig’ zegt Paul die je een hand geeft.


Nick pov. Jullie liggen allebij nog lekker lui in bed, gister avond was een beetje wennen maar wel lekker denk je bij jezelf. ‘schat wat zullen we vandaag gaan doen’ vraag je aan rox. ‘we kunnen naar het strand gaan en lekker in de zon gaan liggen’ zegt ze. Je knikt ‘ ik ga in de douche’ zegt rox terwijl ze uit bed stapt en als ze in de spiegel kijkt ziet ze dat ze nog naakt is, je begint te lachen. ‘Meneer jonas wilt u zeggen dat dat grappig is dan moet u eens naar u zelf kijken want dan kan ik eens lachen’ zegt ze serieus als ze naar de badkamer loopt. Je wacht even tot de douche aan gaat en loopt dan ook naar de badkamer, als je binnen komt zie je dat rox met haar rug naar je toe in de douche staat.

Roxanne pov. Je voelt opeens 2 hande op je heupen ‘wat doe jij nou weer hier’ vraag je aan Nick. ‘douchen net zo als jij’ zegt hij terwijl hij je omdraait en je weer begint te zoenen. ‘Nick kan je niet tot vanavond wachten ‘ ‘nee’ krijg je als kort antwoord terug. ‘Nick kom op nou ik heb er nu even geen zin in’ zeg je als hij je met puppy oogjes aankijkt. ‘vanavond belooft’ zeg je, hij denkt even na maar knikt dan. Als jullie klaar zijn gaan jullie naar het strand. *Tijd sprong van 5 uurtjes*. ‘schat zullen we terug gaan naar onze kamer’ vraagt Nick. Je knikt en jullie ruimen jullie spullen op en gaan terug naar jullie kamer. ‘zullen we wat eten laten bezorgen of gaan we beneden eten’ vraag je aan Nick. ‘zullen we hier eten heb niet zoon zin om naar beneden te gaan’ zegt hij poeslief terug. Je knikt ‘ik bestel wel ga jij maar douchen’ zegt Nick. Je loopt naar de badkamer en gaat douchen. Na een halfuurtje ben je klaar met douchen en net optijd want het eten word net naar binnen gereden. Je kijkt op het karretje en ziet ook aardbeien liggen ’aardbeien’ vraag je ’niks over dat vragen maar kom eten’ zegt Nick. Als jullie klaar zijn met eten trekt Nick je mee naar het bed. Hij laat je achetover op het bed vallen en gaat boven op je zitten ’je had iets beloofd’ zegt Nick met een grijns. Je hebt geen tijd meer om te antwoorden want hij zit je alweer te zoenen, hij gaat langzaam met zijn hand onder je topje. Hij trekt jou shirt uit terwijl jij ook zijn shirt uit trekt. Dan ga je eens naar zijn deel en wrijft er overheen. Als hij met je broek begint te prutsen kus je hem in zijn nek. Als hij je broek eindelijk uitheeft trek je zijn broek gewoon uit en gooit hem door de kamer heen. Je helpt hem even bij je bh-sluitingkje want daar had hij gister moeite mee. Je wrijft nog een keer over zijn deel die al behoorlijk gespanne is. Hij kijkt je grijnzend aan en hij trekt langzaam je slipje uit en jij zijn boxer. Dan pak je zijn deel vast en begint een trekkende beweging te maken. Je hoort hem kreunen en moeilijk ademhalen en net voordat hij klaar komt stop je. Hij kijkt je gemeen aan en voor dat je het weet komt hij in je. In het begin deed het even pijn eigelijk meteen ernaa ging de pijn over in lekkerheid. Jullie beginnen te schokken en komen allebij kreunend klaar. Hij laat zich hijgend naast je vallen. Na een halfuurtje wakker gelegen te hebben vallen jullie in slaap…

Reageer (5)

  • Relinquish

    detail-powerxD

    1 decennium geleden
  • Elodroid

    Haha snel verder hoor(H)

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    En dan zegt Sandra dat IK Details-verslaafd ben [Seksversslafd klinkt zo vuil]xD

    Snel Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Speciaal voor mij xD details xD
    SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Ahjaa (x

    Supér ^^

    Snél verder :Y)

    Love it (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen