Foto bij Unbearable •23•

Caleo
Jemig, dat je bang moet zijn voor je eigen moeder :O
Hoe laat ben jij trouwens op :| ik bedoel het is kwart over één 's nachts en jij activeerd een hoofdstuk? Oké, ik ben nu ook nog wakker, maar ik heb een rede!


Haha, meestal lig ik rond elf uur in bed, maar ik kan gewoonweg niet slapen om elf uur. Behalve als ik echt doodop ben, net zoals op vrijdagavond :p En tja, dan wordt het wel erg laat bij mij en meestal houden vriendinnen mij ook wakker, omdat we aan het KIK'en zijn :p haha of twitteren. :p Ik had in de vorige inleiding geschreven dat het interview hierin zou komen te staan, maar dat kwam niet zo uit, het spijt me! Haha, nu moeten jullie nog langer wachten op de interviews ^^ &@xmoongirlx en @Badger, bedankt voor jullie recente abo :) Alle abo's die ik aan het begin al had, ook natuurlijk heel erg bedankt! Ik had nooit durven dromen dat dit verhaal de eerste dag meteen al dertig abo's zou krijgen :x veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Dodokipje

    Maery's 'training'...
    Dat lijkt me nou echt hels om te doen...

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Moet je eens proberen, zo hard glimlachen dat het pijn doet. En dan in 1x depressief kijken.
    Doet pijn xD ik spreek uit ervaring. Xp

    1 decennium geleden
  • Quies

    en by the way, ik neem graag abo's op goede stories ;p dus je hoeft me niet te bedanken, eigenlijk zou ik jou moeten bedanken om deze storie te schrijven! Ha !

    1 decennium geleden
  • Quies

    Tof stukje, wel een beetje verwarrend omdat ik verschillende Hunger Games stories lees en soms weet ik niet welk verhaal het eigenlijk is ;p haha

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Je verdient al je abo's stuk voor stuk, echt dit is een geweldig verhaal!!!

    Yeah, je reageerde op mijn reactie!!! Haha, ik moet van mijn ouders rond 9 uur slapen, omdat ik slaapproblemen heb en dan zogenaamd tot rust kan komen, mijn broertje hoeft pas om tien uur naar bed en hij is jonger als ik :O Maar goed, ik weiger dan gewoon simpelweg te slapen, waardoor het meestal een uur of twee 's nachts word eer ik mijn laptop afsluit en dus rond half vier dat ik in slaap val O.o En ik moet toch echt om 6 uur opstaan wil ik op tijd op school komen... Naja, door de weeks ben ik dan ook ietsjes verstandiger. Maar ja, tegenwoordig ga ik niet meer naar school, dus zit 's nachts héél veel op mijn computer. En nee, ik spijbel niet, ik ben langdurig ziek.

    Wow, dit was een lang verhaal :D, sorry voor al dit gebrabbel.

    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen