Foto bij Unbearable •27•

Haha, iedereen is zo benieuwd naar de arena. Ik zal je zeggen, hierin kom je nog niet echt te weten hoe de hele arena in elkaar zit ;) Echt superleuk dat ik trouwens gisteren de hele dag in de top stond! Heel erg bedankt voor jullie kudo's, abo's en jullie enthousiaste reacties :) Hier is dan het begin van de spelen en I know, het is niet het allerbeste ooit, maar ik hoop dat het wat verderop in het verhaal en de arena wat beter wordt. En, nog iets wat ik wilde zeggen :p, De lijst met de levende en de dode tributen, die ik hierna weer ga activeren, daar staan nu weinig doden op. Dat komt omdat Aurelena van maar een paar mensen de dood heeft meegemaakt of ze heeft hem/ haar zien liggen ergens en herkende hem/haar. Zodra ze de kanonschoten etc hebben gehoord, dan komen alle andere doden er ook bij te staan :p niet dat je denkt: "Huh? Wat zijn dit weinig doden!" Haha, veel leesplezier allemaal!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Azriel

    Beter is Heather dood nu -_-

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Ooooh, dit is niet goed...
    Stomme Heather.
    Hehe, ik ben een keer niet midden in de nacht met mijn reactiet, sorry, maar ik moest vandaag naar het ziekenhuis.
    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Quies

    leuk! (ja sorry voor mijn droge reactie maar ik heb niet zo veel inspiratie voor een reactie anyway, tof dat je in de top stond!)

    1 decennium geleden
  • annae

    Vind het echt één heel leuk hoofdstukje dus snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen