nummmmmmmmmMmmmmmmmmer 21 al


over 1/2 komt het nieuwe persoon erin

the story
Denise pov. ‘ga je mee naar roxanne en Nick of blijf je hier’ zeg je tegen frankie. ‘na ik blijf hier daar zijn te veel volwassenen’ zegt hij terug. ‘oke we zijn denk ik laat terug dus om 23.00 naar bed oke’ ‘ja mam, doei mam’ zegt hij als hij naar boven loopt. ‘kom Denise we gaan’ zegt Paul die al bij de auto is. Je stapt in en rijden dan naar roxanne en Nick, als we er zijn word meteen de deur opengemaakt door kevin ‘haai mam kom maar binnen’ zegt hij terwijl hij jullie naar binnen laat. Als jullie de kamer binnen komen zien jullie dat demi bij roxanne op de arm ligt ‘lief zijn ze hé’ zeg je tegen roxanne. ‘nog wel’ zegt ze lachend. ‘haai mam’ zeggen joe en Nick tegelijk. ‘hallo jongens’ ‘mam wil moet je drinken’ vraagt Nick. ‘doe maar eerst een bakkie koffie’..

Amber pov. Het is al wat later op de avond de kindjes zijn allemaal al naar bed en jij zit wat met joe te praten. ‘rox en nick gaan echt lief met de kleintjes’ ‘inderdaad nick die rent al meteen naar ze toe als ze maar een kik geven’ zeg je lachend. ‘amber mag ik je wat vragen’ begint joe voorzichtig ‘jij mag me alles vragen’ ‘nou heb je ook wel eens dat gevoel dat je op iemand verliefd bent maar die gene is getrouwd’ zegt hij ‘ja dat heb ik wel eens gehad maar bij mij had hij gewoon al een vriendin’ zeg je. Hij knikt en kijkt dan naar zijn voeten ‘hoezo heb je het gevoel nu’ ‘ja maar als ik het aan die gene zou vertellen zou ze heel boos worden’ zegt hij bijna onhoorbaar. ‘mij kun je toch alles vertellen’ zeg je terwijl je een arm om hem heen slaat. ‘kun je dan even mee komen dan vertel ik het je wel’ zegt hij als hij opstaat. Je knikt en loopt even met hem mee. Als jullie op een logeer kamer komen gaat hij op het bed zitten en klopt naast zich op het bed, jij gaat naast hem zitten. ‘nou ik weet dat het fout is maar dat meisje… dat meisje.. ben jij’ je schrikt je echt dood als hij het zegt. ‘maar schat weet je wat het rare is zoon soort gevoel heb ik ook bij jou’ zeg je dan…….

Roxanne pov. ‘waar zijn joe en amber naar toe’ vraag je aan Nick. ‘volgens mij zijn die even naar de kindjes toe’ zegt Nick. Je knikt maar vertrouwd het niet echt helemaal dus gaat ook maar eens naar boven kijken. Als je de trap op loopt hoor je joe en amber praten maar niet in de kamer waar de kindjes liggen. Je gaat met je ook tegen de logeer kamer aan staan. ‘joe, maar dit blijft wel tussen ons hé’ hoor je ambers stem zeggen. ‘natuurlijk, kevin zou ons allebij vermoorden als hij er echter zou komen’ hoor je joe zeggen ‘maar kom zullen we weer naar beneden gaan’ hoor je dan zeggen. Je rent snel even naar de kamer waar de kindjes liggen.............

Reageer (5)

  • Relinquish

    foute Joe!!!
    zielige Kevin..:(

    1 decennium geleden
  • Elodroid

    ocharme
    Dat is sielig voor keviexD (kevin)

    Haha

    Maar snel verder

    Love It(baby)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER!!!!
    Keb medelijdn me Kevie :S

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    OMG Arme Kevin!
    Waarom bedriegt iedereen hem :'(
    Snel Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Ocharme :|

    Supér ^^
    Snél verder :Y)

    Love it (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen