nummmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmmer 27

gefeliciteerd
Roxanne pov. je word wakker door gelik op je wang, ’nick’ kreun je. Je doet je ogen open en ziet een hondje op je bed staan. ‘gefelictieerd schatje’ zegt nick die je een kus geeft. ‘dankje maar wie is dit’ zeg je als je een aai aan het hondje geeft. ‘dat ik je kado’ zegt hij. ‘oo dat vind ik lief’ zeg je als je hem een kus geeft. ‘hoe ga je haar noemen’ ‘ik denk Snuffel’ zeg je blij. Nick knikt, ‘zullen we naar beneden gaan’ vraagt hij. Je knikt en jullie lopen samen naar beneden. ‘wil je wat eten’ vraag nick, je knikt. Na het eten ga je naar boven. Als je net wat kleren hebt gepaken word je bij je heupen gepakken. ‘nick wat ga je doen’ vraag je aan hem als hij je in je nek zoent. ‘dit’ zegt hij als hij je omdraait en op bed gooit. Hij komt boven je hangen en zoent voorzichtig op je lippen, als je voorzichtig je mond open doet schiet nick’s tong meteen naar binnen en begint jou tong te zoeken. Nick gaat met zijn handen onder je truitje en begint je borsten te masseren. Hij stopt even en kijkt je vragend aan, je knikt en hij gaat snel verder. Hij doet je truitje uit en jij de zijne je doet ook zijn broer uit, hij de joune. Je voelt even langs zijn deel die al heel gespannen is, hij geeft even een klein kreuntje. Nu kan hij het echt niet meer houden want hij trekt in een keer jou slipje uit. Als je zijn boxer uit hebt komt hij eieglijk meteen met een harde stoot in je, je kreunt heel hard. Hij begint gewoon te stoten en naar een tijdje komen jullie samen klaar. Hij laat zich naast je neer vallen, je geeft hem een kus en naar een tijdje ga jij je douchen omdat hij toch weer in slaap is gevallen. Voor de rest van de dag komt iedereen op bezoek want je bent natuurlijk jarig.

Sorry, mensen hier gaan we 3 maandjes doorspoelen want die 3 maanden zijn we heel saai maar nu komt we een leuk stuk. Joe en lies hebben een hele sterke relatie(zo van die kunnen bijna niet van elkaar afblijven enzo)

nick pov. jullie gaan voor tweede keer op controle en vandaag zullen jullie ook te horen krijgen wat het word. Je zit heel zenuwachtig in de auto, ‘heb je zenuwen ofzo je wiebbelt een beetje op de weg’ zegt rox die naast je in de auto zit. Je knikt, ‘waarom ben je dan zo zenuwachtig’ ‘nou ik wil ook wel weten of alles goed gaat hoor’ zeg je lachend. Als jullie het ziekenhuis binnen komen lopen jullie meteen door naar de afdeling. Als jullie 5 minuten in de wachtkamer hebben gezeten komen er mensen uit de spreekkamer gelopen met de gynecoloog. ‘kom maar mee’ zegt de meneer als jullie opstaan. ‘zo vandaag precies 3 maanden’ zegt de gyneceloog als hij gaat zitten. ‘ja en nog steeds niks van misselijkheid’ zegt rox. ‘maar ze begint wel al wat meer te eten’ zeg je lachend. ‘ja ze eet ook voor twee hé’ zegt hij lachend. ‘maar ga maar liggen’ zegt hij weer. Rox gaat op het bedje liggen en jij gaat ernaast zitten. Hij doet weer dat rare spul op haar buik ‘zo gaan we eens kijken hoe het eruit ziet’ zegt hij als hij de monitor aan zet en dat ding op haar buik doet. ‘kijk daar is het lichaampje’ zegt hij als hij een soort vlekje op de monitor aan wijst. ‘ik denk dat het een…..’


gemeen ben ik nou de rest is voor morgen =’.’=

Reageer (4)

  • Elodroid

    Verder^^


    Love it(ll.)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Zo gemeen:S

    SSNEL VERDER!!!

    Kwil het NU weten!!

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Hmmpff (puh)

    Supér ^^
    Snel verder :Y)

    Love it (H)

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ohh gemeen mens! ><
    Snél Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen