nummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmer 30!

nog eentje !
Sorry, maar ik ben inspiratie loos dus gaan we 1½ maanden door spoelen. Roxanne is 4½ maanden zwanger en begin al een aardig buikje te krijgen. Joe en lies zijn eigelijk nog kleffer geworden. En Nick en lies zijn een soort van beste vrienden geworden. En ja joe en roxanne zijn al heel lang beste vrienden.


Lies pov. ‘Nick kan ik jou even alleen spreken’ vraag je aan hem als jij en joe bij hem en roxy op bezoek zijn. ‘natuurlijk wij zijn zo terug’ zegt hij als hij opstaat. Jij staat ook op en jullie lopen naar de keuken. ‘Nick ik moet je eigelijk iets vertellen maar beloof je dat je het aan niemand verteld want ik weet het ook pas net en ik wil het no…’ ’lies doe even rustig ik vertel echt niks door’ zegt hij gerust stellend.


Nick pov. ‘nou ik ben al een paar weken echt misselijk enzo en toen bleef mijn ongesteldheid ook nog eens weg dus ik begon me echt zorgen te maken om mezelf. En toen dacht is van dat ik… dat ik….ik’ ‘heej Liesie wat is er dan doe maar rustig’ zeg je als je haar hoofd op je borst legt. Ze knikt ‘dat ik misschien zwanger kon zijn en heb ik een test gekocht en daaruit bleek dat ik zwanger was’ zegt ze zacht. ‘maar dat is toch leuk’ zeg je als je haar aan kijkt. ‘ja, dat is het ook maar jou ouders gaan zo boos zijn als ze dit te weten komen omdat wij niet getrouwd zijn enzo’ zegt ze. Je denkt even na ’ik heb wel een plannetje……….’


Joe pov. Je zit roxy eens te bekijken hoe zij tussen een holbewoner die een koekje tot in haar haar op zit te eten met de naam Gwen zit en tussen een alien die ze een hond noemen zit. Ze ziet dat je naar der kijkt ‘wat’ zegt ze nep beledigd, ‘nou, hoe je daar zit zo tussen Gwen en snuffel dat is gewoon leuk’ zeg je lachend. Dan komen Nick en lies terug van de keuken je ziet dat lies heeft zitten huilen, dat zie je aan de mascara vlekjes op Nick zijn hemd en de rode ogen van lies. Lies geeft je een kus en gaat weer zitten. ’s Avonds in bed ligt lies tegen je aan. ‘liefie hoe zou jij het vinden als je nog een keer papa zou worden’ ‘ik zou het liefst even wachten tot Gwen wat groter is maar als er nu een zou komen zou ik ook heel blij zijn hoor’ zeg je. ‘zelfs als je ouders boos op je zouden zij’ zegt ze met een twijfel toon.‘al zouden me ouders me uit de familie zetten, het is toch me eigen keuze’ zeg je vastbesloten. ‘nou kom eens met je hand’ zegt ze. Je geeft je hand en ze legt hem op haar buik, je kijkt haar even raar aan maar dan dringt het door je door ‘nee, echt waar’ zeg je ongelovig. Ze knikt trots, ‘maar hoelang al’ vraag je nog steeds ongelovig. ‘nou ongeveer 1½ maand’ zegt ze. Je denkt even een paar seconde na ik word gewoon weer papa denk je bij jezelf. Je gaat boven haar hangen en geeft hij een hele lange tongzoen….

wie is er bij de video chat geweest? ik was er en hij was leuk!!

Reageer (4)

  • Elodroid

    Snel verder ik niet:'(

    Ikuuh gemist hebben:'(

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Ik niet! Typisch --'
    Ik mocht weer niet op de pc hé ><
    Mén, zo unfair x'D

    Supér ^^
    Snel verder :Y)

    Loveit
    <3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ik half!
    Ik vindt de site niet meer?:(
    Heb je dat linkske niet meer fzo?
    Snél Verder gaan héa :Y):Y)
    Holbewoner ><

    YourBiggestEverFan!

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    IK! xD
    SNEL VERDER héé!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen