nummmmmmmmmmmmmmmmmmer 31!!

broeken!!
http://nl.youtube.com/watch?v=V5jdaCJW0tI
(als hij zing "i'm a bad boy" hoor iedereen zo schreeuwen.)


Lies pov. Je zit net lekker op de bank met wat te eten als de telefoon gaat. ‘met lies’ ‘hi met rox ik had een vraagje’ zegt rox aan de andere kant van de lijn. ‘ja vraag maar’ zeg je, ‘nou ik heb alweer nieuwe broeken nodig want ik pas al niet meer in die van vorige maand’ zegt rox lachend. ‘dus ben ik binnen een halfuurtje bij je’ zeg je. ‘en dan had ik nog een vraagje’ zegt ze.‘vraag die ook maar’ zeg je lachend. ‘nou ik moet om 3 uur bij de dokter zijn zou jij mee willen want Nick kan niet’ ‘oké, ik ga wel mee. tot over een halfuurtje’ zeg je als ze ophangt. ‘liefie ik ben dalijk naar roxy’ roep je naar joe toe. ‘wat ga je met haar doen’ vraagt hij als hij op je schoot gaat zitten. ‘nou ik ga met haar winkelen want ze past alweer niet meer in haar broeken’ zeg je als je hem een kus geeft. ‘wat heeft zij toch met die broeken er is altijd wel iets’ zegt hij lachend. ‘het is goed met jou maar ik ben weg ben rond 5 uur thuis’ zeg je als je al je jas aan hebt gedaan, ‘oké, tot straks en geen gekke dingen doen daar buiten’ zegt hij je te serieus aan kijkt. ‘nou dat gaat haast niet want jij bent al gek genoeg’ zeg je lachend. Hij kijkt je even nep- gemeen aan en je geeft hem nog een kusje en gaat dan de deur uit. Na een paar minuutjes lopen kom je aan bij roxy, je wilt net de deur open maken met je sleutel komt Nick naar buiten ‘haai’ zeg je geschrokken, ‘hi jij komt denk ik voor rox hé’ zegt hij. Je knikt, ‘ga maar verder want ik moet echt gaan ik moet naar Kevin toe die dalijk thuis komt’ zegt hij als hij je een kus op de wang geeft. Je loopt naar binnen en ziet in de kamer rox al helemaal klaar zit ‘haai’ roep je. ‘OO hee zullen we meteen gaan want ik heb honger’ zegt ze als ze opstaat. ‘nee jullie hebben honger’ zeg je als je naar haar buik wijst. Jullie lachen nog wat en gaan dan naar de stad.

Joe pov. Je ligt even in de tuin naast Gwen die zit te spelen en je denk de heletijd aan dat je weer papa word. ‘en Gwen hoe zou jij het vinden met nog een zusje in huis’ vraag je aan haar. Ze kijkt je vragend aan en lacht dan, ze zet haar handjes op je buik en duwt zich omhoog. Ze kijkt je heel ondeugend aan met haar grote bruine ogen. ‘is er wat’ vraag je aan haar, ze kijkt je nog ondeugender aan. Na een kwartiertje nog zo met haar gedaan te hebben gaan jullie naar binnen

Lies pov. *Heb even geen zin om dat broeken gebeuren te schrijven*. Jullie hebben net een broodje naar binnen geschoven als rox opeens opstaat en bijna weg loopt zonder jou iets te zeggen ‘lies kom ik moet binnen een halfuurtje in het ziekenhuis zijn’ zegt ze geschrokken. Jij springt ook op en rent ook bijna letterlijk weg ‘kom dan of wil je nog honderd jaar hier wachten’ zeg je lachend. jullie zitten opweg naar het ziekenhuis alleen maar te lachen……..

Reageer (4)

  • Elodroid

    Snel verder^^

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Supééér ^^
    Snel verder :Y)

    Loveit
    <3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VEDERRRRRRRRRRR!!!!!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    OMG ik begon gewoon te gillen toen ik je berichtje zag!
    Realy I'm your biggest fan.
    Ohh, Joe is zo over-cute met Gwen héa!
    Snél Verder gaan héa:y)

    YourBiggestFanEver!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen