soooooooooorrrrrrrrrrrrrry dat het zo mega lang duurden

nummmmmmmmmmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmer 33

..
33

Knorry sorry heel erg mega heel erg sorry dat het zo heel erg mega heel erg lang heeft geduurd maar ik was leeg maar nu ben ik weer vol dus ga ik weer verder, :D





Lies pov. je ligt ’s avonds samen met joe in bed ‘schatje weet jij eigelijk al een leuke naam’ vraag je aan hem. ‘euhmm ik vind lies een hele leuke naam’ zegt hij als hij door je haren heen wrijft. ‘ja vind ik ook een hele leuke naam alleen als het dan een jongen word’ zeg je lachend ‘dan noemen we hem joe’ zegt hij heel hard lachend. ‘ja zeker meteen meneer ik dacht meer aan Harry ofzo’ ‘ zeg het is ook mijn kind hé dus we gaan hem niet Harry noemen’ zegt joe lachend als hij recht op gaat zitten. Je kijkt hem nep verdrietig aan ‘nu gaat het meisje huilen’ ‘oo klein liesje niet gaan huilen, kom maar bij papa joe’ zegt hij als hij je op schoot trekt. Ze zitten jullie nog een tijdje maar vallen daarna in slaap.



Amber pov. je word ’s ochtends wakker na jullie wilde nacht. Je stapt het bed uit en gaat dan even naar de wc als je de trap af wil lopen hoor je zachten geluidjes uit de kinder kamer komen. Je stapt de kamer binnen en je ziet dat shane zich op heeft getrokken in zijn bedje ‘hi klein mensje wat doe jij zo vroeg wakker’ vraag je als je hem uit zijn bedje pakt. Hij kijkt je alleen met zijn mooie puppy ogen aan. ‘moet jij soms wat van me’ zeg je lachend, hij kijkt je nu met een poep gezicht aan. ‘jij bent aan het poepen hé meneer’ zeg je lachend. ‘ik ben niet aan het poepen hoor’ hoor je achter je. ‘ik had tegen kleine meneer hier’ zeg je lachend. ‘waar was jij ik werd wakker en opeens was er een lege plek naast me’ zegt Kevin als hij je een kus geeft. ‘ja ik moest naar de wc dus dacht ik ga maar meteen naar beneden maar toen hoorden ik hier geluid vandaan komen en toen zag ik dat het shane was en toen begon die te poepen en toen kwam jij binnen’ zeg je in een adem.



Roxanne pov. je wordt wakker door allemaal kleine kusjes op je gezicht en in je nek ‘haha nick niet doen’ zeg je lachend. ‘hoe weet jij zeker dat ik het ben’ zegt hij ‘je zegt het nu zelf dat jij het bent’ zeg je als je je ogen open doet, ‘had ik niet aan gedacht, maar het is voor mij ook nog vroeg hoor’ zegt hij als hij je een kus geeft. ‘geeft niet hoor maar dit mormel hier beneden was vannacht niet echt moe want hij wilde niet gaan slapen’ zeg je lachend….

Reageer (3)

  • Dazzled

    Ik hou ook van baby's :Y)
    Zo schattiiiig :Y)
    Super ^^
    Snel verder
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ghéhé!
    Ik hou van Baby's.. :Y)
    Snél Verder gaan héa:Y):Y):Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    ^^
    Super!
    SNEL VERDER PLEAZZ

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen