Vorige keer:
Na famile wens ik oma goede nacht en ga naar boven. Ik ga nog even op de computer, maar zie niemand interessant die on line is. Ik meld af en ga op quizlet. Ik maak nog een quizlet en bekijk mijn mailbox. Als dat allemaal gedaan is, kruip ik in bed en val langzaam maar zeker in slaap.

Boring Schoolday Again x)
Ik wordt wakker van een fel licht dat in mijn ogen schijnt. Ik draai me om en open mokn ogen. Ik zie oma lachend voor me staan. 'Kom, opstaan, slaapkop', zeg ze plagend. 'Nog vijf minuutjes', mompel ik. 'Nee, ik heb je al vijf minuten langer laten liggen. Kom! Eruit!', zegt ze dwingend. Ze loopt weg. Ik heb gewoon geen keus. Ik sta recht en ga naar de badkamer. Ik doe mijn kleren uit en stap onder de douche. Even later kom ik er terug uit en droog me af. Ik doe mijn kleren aan en ga terug naar mijn kamer. Ik neem mijn rugzak en steek alles erin. Ik ga naar beneden en ga aan tafel zitten. Ik eet mijn ontbijt op en maak me klaar om te vertrekken. Ik doe mijn vest aan en zwier mijn rugzak over mijn schouder. Aan het eind van de straat wacht ik op Evy. Even later komt ze toe en vertrekken we samen naar school.
Tijdsprong
Maanden gaan voorbij. Ik en Evy zijn weer beste vriendinnen en we doen alles samen. Met Stef en Sam heb ik niet zoveel contact meer. We praten wel, maar daar blijft het dan ook bij. We hebben de examens van December achter de rug. Allebei boven de zeventig. Ik ga geregeld naar bijlessen bij meneer Schäfer om mijn Duits wat bij te sturen. We hebben ondertussen al een goede band en hij is anders dan ik gedacht had. Hij heeft overlaatst voorgesteld om naar hem thuis te komen, omdat hij weinig tijd heeft. Eerst vond ik het maar raar, maar ik denk dat ik het toch maar ga doen. Evy is ondertussen al helemaal zot van de band Tokio Hotel. Ik vind ze wel goed, maar ben niet zo gefreakt als haar. Momenteel is het krokusvakantie. Ik heb afgesproken met meneer Schäfer om naar hem thuis te komen.
Ik stap op mijn fiets en vertrek. Ik heb mijn Duits lees- en werkboek mee. Na een kwartiertje fietsen kom ik aan bij zijn huis. Redelijk groot. Lichtblauwe muren en een voor tuintje. Ziet er echt gezellig uit. Ik plaats mijn fiets tegen het hek en open het deurtje. Ik loop op het paadje naar de deur. Ik bel aan en even later doet meneer Schäfer de deur open. 'Ah, Saphira. Je bent er', zegt hij. Ik lach en volg hem naar binnen. Ik kijk geïnteresseerd rond en zie iets voorbij lopen. Een klein hondje of een kat of zo. 'Wat was dat', vraag ik nieuwsgierig. 'Ah, dat was Pruts, mijn kat', zegt hij terwijl hij mijn jas weghangt. Ik volg hem naar het salon. Ik zie een stel zetels staan rond een televisie. Ertussen staat een salontafeltje. Achter de lange driezit, staat een tafel met zes stoelen. 'Waarom heeft u zes stoelen?' vraag ik. 'Soms heb ik bezoek van mijn neefje en meestal brengt hij enkele vrienden mee. 'Ow', is het enige wat ik kan uitbrengen. 'Ga zitten', zegt hij vriendelijk. Ik ga zitten en even later zitten we volop te lachen en ons te amuseren. Erg veel wordt er niet gedaan, maar dat is geen drama. Enkele uren later bedank ik hem voor de leuke avond en ga ik terug naar huis. Als ik thuis aankom, wordt ik begroet door oma. 'Waar heb je de hele dag gezeten dat je zo blij thuiskomt', vraagt oma curieus. 'Gewoon, bij mijn leraar Duits', zeg ik met een glimlach. 'Bij een leraar? Je amuseert je bij een leraar? Dat is de eerste keer dat ik dat iemand hoor zeggen', zegt oma verwondert. Ik vertel nog superveel over hem en wat we hebben gedaan. Dan is het zes uur. 'Ow, ik zal maar eens aan het eten beginnen zeker', zeg oma dan. Ik stap lachend naar boven en ga nog even op msn. Even later roept oma me. 'SAPHIRA! ETEN!' schreeuwt ze. 'IK KOM!' schreeuw ik terug. Ik ga naar beneden en eet. Verder doe ik niet meer zoveel. Ik kijk nog wat tv en ga dan slapen. Morgen is het dag drie van de krokusvakantie. Tijd dus om wat samen te gaan doen met Evy.


Reacties?

Reageer (3)

  • SachaR1991

    let me guess... dat neefje is gusti :P

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    ik vind hem ook niet saai hoor, maar ben nu naar de volgende(H)

    1 decennium geleden
  • KiliXxEagle

    wow! ik vind het nietsaai hoor (dance)

    ze zijn top!

    snel verder plz (K)(hoera)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen