Foto bij 09. ~ Lauren Fiona Johnsen

By Celebration

Sorry voor het langer wachten dan normaal, maar heb het nogal druk.
De foto laat het haar van Lauren zien, de jurk is anders.

'Lauren, Dennis! Waar zijn jullie?' Ik zucht. Hyacintha moet ook altijd het perfecte moment verpesten. 'Daar zijn jullie.' gilt Hyacintha. 'Wat zien jullie er prachtig uit samen.' Ze huppelt een rondje om ons heen om ons te bewonderen. Ik schiet in de lach. Dat rondje lopen is vast een tik die alle Capitoolmensen hebben. 'De Parade gaat bijna beginnen. Volgen jullie mij?' Zonder op antwoord te wachten huppelt Hyacintha de kamer alweer uit. Dennis trekt een gek gezicht naar me, die ik meteen beantwoord met een lach.
Dit is de eerste keer dat ik alle tributen in real life zie. Ik kijk mijn ogen uit. Overal tributen in de stijl van hun district. Ik ben heel blij dat Vinco mijn stylist is, want sommige andere tributen zien er echt belachelijk uit. District 1 ziet er natuurlijk prachtig uit, ze glinsteren door de diamanten. District 2 ziet er strijdlustig uit, precies wat bij hen past. 'Zullen we een voorstelrondje doen bij de beroeps?' Dennis' stem wekt me uit mijn gedachten. Ik knik en loop naar de tributen uit 2. 'Hi, ik ben Lauren uit district 4. Jullie komen uit 2 toch?' stel ik me voor. Het meisje knikt kort. 'Diana' zegt ze terwijl ze me onderzoekend aankijkt. Ik weet niet wat ik van haar moet vinden. Ze doet best wel uit de hoogte, alsof ze zeker weet dat ze de spelen gaat winnen. De jongen lijkt me aardiger. 'Ik ben Jayy.' zegt de jongen. 'En ja, we komen inderdaad uit 2.' Terwijl Jayy tegen me praat, kijk ik even om mij heen. Waar is Dennis nou? Dan zie ik hem. Hij staat te praten met district 1. Nou, praten... Het is meer knipogen. Snel loop ik naar hem toe. 'Niet flirten met andere tributen.' zeg ik terwijl ik hem een speels tikje tegen zijn arm geef. Hij kijkt me grijnzend aan. 'Hi, ik ben Lauren.' zeg ik tegen het meisje. 'Niet op Dennis letten hoor, hij flirt met iedereen.' 'Niet op Lauren letten hoor, ze is gewoon jaloers.' reageert Dennis. Ik kijk hem quasi-beschuldigend aan. Gelukkig lacht het meisje van 1 mee. 'Ik ben Rosa en dat is Noah.' zegt ze terwijl ze op haar districtgenoot wijst. Noah vindt dit duidelijk allemaal niet zo interessant en kijkt star naar één punt. Het kan me eigenlijk niet schelen en al snel ben ik met Rosa aan het praten.
Totdat Hyacintha ons roept: 'Dennis, Lauren. De parade gaat beginnen. Ga op jullie posities staan.' Snel lopen we naar de wagen toe. Daar staat Vinco gelukkig ook. 'Het gaat helemaal goedkomen, Lauren. Je ziet er geweldig uit!' Lachend kijk ik hem aan. 'Lauren, Dennis. Jullie zien er geweldig uit. Bijna net zo goed als ik toen ik meedeed aan de spelen.' Ik draai me om en achter me staat Finnick. Ik ben echt blij dat hij er ook is, misschien kan hij alvast wat sponsors regelen ofzo. En het is gewoon veel leuker om met hem te praten dan met Hyacintha. Dennis klimt op de wagen en steekt zijn arm naar me uit. Ik pak hem vast en charmant helpt hij me op de wagen. Vrolijk kijk ik om mij heen. De muziek gaat aan. De parade gaat beginnen!
Als eerste rijdt district 1 de deur uit. Ik hoor een groot aplaus van achter de deur. Dan verdwijnt district 2 ook achter de deur. Ik voel me een beetje zenuwachtig, maar ik heb er echt zo ongelooflijk veel zin in. Eindelijk zijn wij aan de beurt. Zodra we de deur uit gaan, voel ik de adrenaline door mijn lijf gieren. Overal staan Capitoolmensen met hun rare gekleurde kapsels. Er klinkt luid gejuich zodra we binnenkomen. Ik weet alleen niet of het door ons komt, of dat ze dat bij iedereen doen. Als ik naar Dennis kijk, zie ik dat hij staat te flirten naar een Capitoolmens. Hij kan het ook niet laten hé, denk ik bij mezelf. Ik stoot hem aan. 'Dennis, niet flirten met Capitoolmensen.' Hij kijkt me grijnzend aan. Natuurlijk was dit allemaal te volgen op één van de tv-schermen, dus een deel van het publiek begint te lachen. Even werp ik een blik op het scherm. Ik zie hoe mooi ik eruit zie en lach naar de camera. Ik voel me geweldig. Niets kan meer misgaan. Eerst was mijn planning om ook een beetje naar de andere tributen te kijken, maar daar ben ik al snel mee gestopt. Ik wil dit zelf meemaken en niet kijken hoe geweldig de anderen het doen. Veel te snel is het rondje klaar en staan we met alle wagens op een rij. Wachtend tot president Snow zijn toespraak begint.

Reageer (3)

  • Libera

    Sorry dat ik nog steeds niet heb geschreven maar kheb et nogal druk dit weekend(A)
    Nogal inactief op Quizlet... vrijdag 5 minuten, zaterdag 15 minuten... en nu moet ik ook weer gaan.

    1 decennium geleden
  • Proof

    leuk<3

    1 decennium geleden
  • Klaar

    Ooh! Alweer erg mooi (vooral hoe Dennis continue flirt met anderen :))

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen