Ohh ik word gek van school..
sorry voor het lange wachten!

Harry zet een stap naar me toe om me te omhelzen, maar ik zet een stap achteruit. Harry's vrolijk lach veranderd in een somber gezicht. Faya is inmiddels alle jongens behalve Harry al om de nek gevlogen. Nogsteeds sta ik in de deuropening. Ik draai me langzaam om en loop zuchtend weg. 'Lynn wacht!' Faya rent me achterna. Ze grijpt mijn pols en trekt me mee terug. 'Faya ik wil niet.' zeg ik zeurend.
'Lynn, ik..' Ik kijk Harry vragend aan. 'Hi.' zeg ik dan. Harry's lach is terug. Ik glimlach kort,'' ik heb je gemist..'' zeg ik zacht. 'Kom hier..' Harry sluit me in zijn armen. Het voelt fijn, maar ja.. Het is over. 'Maar Harry, het spijt me, maar het is te laat..' Harry laat me los. Hij bijt op zijn lip en knikt zachtjes.
'Het spijt me..' zeg ik . 'Ahhhh...' roept Niall. Harry en ik kijken Niall aan. 'Lynn, hoe is het met je?' vraagt Louis. 'Goed hoor.. met jullie?' vraag ik 'Ja, goed!' roepen ze allemaal. Ik ken alleen Louis en Harry, maar de rest lijken me ook heel aardig. 'Komen jullie ook zitten? dan maken we een foto!' De fotograaf stapt binnen en maakt zijn camera klaar. Ik, Harry en Niall namen plaats op de bank, Zayn er achter met Faya, Kiki, Liam en Louis. 'Lachen!!' roept de fotograaf, hij drukt op het knopje en er word een hele serie foto's gemaakt. 'Perfect! ik stuur ze naar jullie toe.' we staan weer op en laten de fotograaf uit.


Faya filmt zo'n beetje alles wat er gebeurt, heel fijn.. 'Niall, kun je je Ierse dansje doen?' ''Oh gosh Faya, je zet me voor schut.'' zeg ik net hard genoeg dat iedereen het hoort. ''Haha, No Problemo!' Niall begint aan ''zijn dansje''. Het is echt heel leuk om te zien, Faya heeft het er vaak over. Aan het einde maakt hij nog een klein sprongetje en dan begint hij te lachen. 'Zo schattig!' roept Faya, waardoor Niall nog harder lacht.
Helaas is het nu tijd. 'Lynn, op welke rij zitten jullie?' Ik haal mijn schouders op en Kijk Faya aan. 'Rij één!' roept ze met big smile. 'Dan zie ik je daar..' Harry geeft me zacht een kusje op mijn voorhoofd. Lynn, Kiki en ik lopen de kamer uit en gaan door de mensenmassa naar de zaal.
Kiki en Faya praten hysterisch over de meet en greet.

Reageer (2)

  • LostInSpace

    Snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    nu wil ik ook een meet en greet!:(
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen