Hooi! Nog thnx voor de nieuwe abo <3
Jullie kunnen altijd reclame maken op onze pagina, maar dan doen wij het ook bij jullie q:

Samantha Mei pov.

'En dit is dus Samantha, het meisje waar ik net over vertelde' Niall komt op me af gelopen met zijn moeder. 'Hallo' zeg ik, en ik steek mijn hand uit 'hoe gaat het met u?' 'Erg goed, alleen ik ben een beetje vermoeid van de reis' 'Loopt u dan maar even mee met Louis, hij laat u wel even uw kamer zien zodat u kan uitrusten' zeg ik, en ik kijk hem aan met mijn kom-nou-op-ik-moet-even-iets-tegen-Niall-zeggen-blik. Hij kijkt chagerijnig, maar pakt daarna met tegenzin de bagage van haar en zegt 'Volgt u mij?'. Ze hem met haar vermoeide gezicht aan, en zegt 'Natuurlijk jongeman'.
Als ze weg zijn loop ik naar Niall toe, en trek hem mee 'Waar komt zij opeens vandaan?' 'Ik heb echt geen idee' 'Oke' 'Ik vind het ook vaag hoor' 'Hé, maar heb je iets gezegt over... je weet wel' 'Over ons?' 'Ja' 'Nee, daar heb ik niets over gezegt' 'Gelukkig'. Daarna duik ik weer het zwembad in, terwijl Niall de bbq aansteekt.
'Nou, ze slaapt hoor!' opeens staat Louis weer bij het zwembad. 'Ja?' zegt Niall 'Dan was ze wel héél moe'. 'Hé maar Sam?' zegt Louis 'Ik heb haar wel jou bed moeten geven' 'Oh, dat is oké. Ik slaap wel op de bank' andwoord ik, maar Niall is dat daar duidenlijk niet mee eens 'Wat? Denk jij dat ik jou op de bank laat slapen? Jij slaapt gewoon bij mij in bed!' zegt hij, en kijkt mij verbaast aan. 'Ooeeeeeeh romantisch!' zeggen Harry en Zayn in koor. 'Oke, maar vind jij dat niet erg?' 'Nee joh! Dit vind ik eigenlijk alleen maar fijn. Weet je wat vervelend is? Een gesloten Nando's'. 'Over Nando's gesproken, ik denk dat we daar maar moeten gaan eten vanavond' zegt Liam. 'Hoezo, ik ben toch aan het bb-...HOLY SHIT BURNING CHICKEN!' schreeuwtNiall, en hij probeert het te doven, met succes.
Even later zitten we bij de Nando's. 'Véél beter' zegt Niall met een grote glimlach.

Reageer (2)

  • Imfine

    my mum probably doesn`t even know what nandos is, so, probably, your right
    :Y)

    1 decennium geleden
  • SomeNights

    i love nandos more than your mum does

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen