12/07/2012
Mijn Beste Steun en Toeverlaat,

Het was een beetje saai op het strand vandaag dus hebben ik en Joep de boel wat opgevrolijkt. Joep had zijn gitaar meegenomen en terwijl hij gezellig zat te zingen haalde ik mijn jongleerballetjes boven om enkele van mijn circuskunstjes te vertonen. Na verloop van tijd bleven er steeds meer mensen blijven kijken en er werd zowaar wat geld in Joeps gitaartas gesmeten. Ook onze Franse vrienden kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen maar toen ze zagen wie verantwoordelijk waren voor de opeengepakte menigte dropen ze snel weer af. Na afloop kregen we een luid applaus en ik heb samen met Joep eens sierlijke buiging gemaakt. Mireille is zo slim geweest om een paar foto’s te nemen, ze weet namelijk van Xans opdracht. Ik heb Oscar, Mireille en Joep ook een beetje leren jongleren. We hebben ook nog een waterballengevecht gehouden met de kleinere kindjes die op de camping rondliepen en een paar jobstudenten waaronder François. Het was eigenlijk best wel grappig. Vooral omdat alle kleine kindjes samenspanden tegen de grote. Ik heb er samen met François enkelen in het zwembad gegooid en die wouden natuurlijk wraak. Maar hoe hard ze ook duwden of trokken ze hebben me het water niet ingekregen. Niet dat ik daarom droog ben gebleven, ik was kloddernat, wat vooral te danken was aan het feit dat François op het einde een emmer water over me heen had gekapt. Ik heb hem dat natuurlijk onmiddellijk betaalt gezet. Hij heeft ons uitgenodigd om samen met zijn vrienden straks iets te gaan drinken. Maar nu moet ik eerst even avondeten met mijn ouders. Ik schrijf je straks nog wel!

Zo, ben ik weer. François heeft ons naar een heel gezellig cafeetje gebracht waar hij me op een lekkere cocktail heeft getrakteerd. Mireille beweert dat hij een oogje op mij heeft. Maar dat denk ik toch maar niet. En moest het toch zo zijn heeft hij pech want ik ga Xan niet bedriegen. Niet dat ik dat wil trouwens. Ook al ziet François er eigenlijk niet slecht uit. Ik hoop maar dat er bij Xan op avonturenkamp niet te veel knappe meisjes rondlopen die hem rond de nek hangen. Maar ik vertrouw Xan volledig. Dus ik ga me ook geen zorgen maken. En die François zal toch maar een ander slachtoffer moeten zoeken om een oogje op te krijgen. Mireille misschien. Of een van die Franse jobstudentes die altijd achter zijn gat aanlopen. Die zouden hem met plezier een dikke smakkerd gegeven denk ik. Er werd die avond in het cafeetje ook een bingo georganiseerd. En dat terwijl er in het cafeetje enkel jongeren kwamen. Maar dat was juist het leuke eraan. Ik heb er trouwens een leuke koptelefoon mee gewonnen.

Ik kan trouwens niet geloven dat dit al de vijfde dag is dat ik in Frankrijk zit. We zitten al aan de helft van de vakantie! Maar nu ga ik eens slapen, slaapwel!

| een beetje een saai stukje, sorry daarvoor

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen