Foto bij I'm Always In For A Party!

Nikita Pov:

Ik duik weg voor Naminé’s stoot en tik haar meteen tegen haar buik. Misschien wat te zacht, maar daar zijn we vriendinnen voor. Met een rood hoofd kijkt mijn beste vriendin me aan. Haar haren zitten helemaal door de war en steken alle kanten uit. En dat is dus een van de redenen waarom ik kort haar heb. Lekker makkelijk. Na een paar minuten houdt Naminé zich hijgend vast aan de leuning. Ze is doodop.
‘Zullen we maar stoppen?’ stel ik voor. Niet dat ik al moe ben. Naminé knikt dankbaar.
‘Ja graag, ik ben echt dood!’ Lachend por ik haar tegen haar schouder en samen lopen we naar de kleedkamer. Onderweg zie ik Remco lopen.
‘Ik eh… Ik moet even wat doen,’ zeg ik vlug en loop richting de kale jongen. Ik trek hem aan zijn arm mee naar een hoekje. ‘Wat doe je hier?’ sis ik. ‘Je weet dat je hier niet moet komen!’
‘Ik was op zoek naar jou,’ grijnst hij onnozel. ‘En trouwens, anders zou je nu niet weten van een veels te gaaf feest!’ Mijn gezichtsuitdrukking verandert meteen.
‘Vertel!’ Remco buigt zich verder naar me toe.
‘Je weet die ene verlaten loods wel hè? Aan de rand van de stad?’ Ik knik. ‘Vanavond, een house party. Het wordt geweldig!’ Ik grijns.
‘Super! Ik zal er zijn!’ Ik por hem tegen zijn schouder en loop dan terug naar de kleedkamer, waar Naminé zich al aan het douchen is.
‘Wat was er nou?’ vraagt ze als ik erbij kom staan.
‘O, nee niets,’ mompel ik. Ja hallo, ik ga het haar echt niet vertellen! Ze mag dan wel mijn beste vriendin zijn, zulke feestjes zijn echt niets voor haar. Veels te gevaarlijk! Ik kan het wel hebben, ik ben hier al jaren in betrokken. Ik prik Naminé tegen haar navelpiercing, wat dus eindigt met een watergevecht.

‘En, hoe staat het in de liefde,’ lacht Naminé terwijl we ons aankleden. Ik haal mijn schouders op.
‘Gewoon, niets bijzonders. De meeste jongens zijn toch bang voor me.’ Naminé schiet in de lach. Verontwaardigd kijk ik haar aan. ‘Stop met lachen!’ gil ik. Dat klonk dus echt heel erg meisjesachtig, iets wat ik totaal niet ben.
‘Ach, als ze je naakt zien, krijgen ze meteen een stijve!’ Ik steek mijn tong naar haar uit. Ik weet best dat ik een mooi lichaam heb, maar ik loop er niet zo mee te koop. Niet dat Naminé dat doet, maar toch. ‘Waarom draag je niet ook eens een keer een rokje?’ stelt ze voor.
‘Nee, nooit!’ gil ik meteen. Ik en een rokje werkt gewoon niet. Geef mij maar een lekkere jeans of een joggingbroek.
‘Ah, het zal je zo geweldig staan!’ zeurt ze door. Ik schud mijn hoofd.
‘Dat gaat echt niet werken!’ Naminé stopt mokkend haar spullen in haar tas.
‘Vanavond filmavond houden?’ stelt ze voor. Ik denk vlug na.
‘Nou, eigenlijk kan ik vanavond niet,’ begin ik, maar Naminé gaat al voor me verder.
‘Heb je een afspraakje? Wat leuk! Met wie?’ Oké, ik heb vanavond dus een afspraakje!
‘Hij heet Nick en we gaan vanavond samen uit,’ verzin ik vlug.
‘Wat leuk!’ Ik hoor aan haar stem dat ze het meent. Ik slinger mijn tas over mijn schouder en wacht tot Naminé ook zover is. Druk kletsend lopen we het gebouw uit, op naar ons appartement!

Reageer (1)

  • NNoise

    omfg snel verder:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen