Foto bij het clowns beeld

iedereen kent deze, dit verhaal word op elk slaap feestje verteld en ook bij alle kampvuur verhalen. een echte urban legend uit amerika, die vaak vertaald word naar het nederlands om ook ons bang te maken.

Een babysitter was laat aan het oppassen bij haar buren. Ze waren naar een feest en zij had net de kinderen in bed gelegd toen de moeder belde om te controleren of alles oke was.

De babysitter vroeg uit eindelijk of ze het levens grote clownsbeeld mocht bedekken omdat ze tv wilde kijken, maar ze vond dit beeld heel eng als ze alleen was.

De ouders zeiden tegen haar, dat ze de kinderen moest mee nemen naar haar eigen huis en alle deuren moest sluiten, ze zouden er zo zijn.

Toen de ouders thuis kamen zagen ze een plas bloed liggen in de woonkamer, en hoorde ze hun jongste kind boven huilen. De moeder rent naar haar zoon toe om op zijn kamer een schokkende ontdekking te doen. Meer bloed, en een tape die het gehuil van haar zoon constant afspeeld.

Als ze gillend voor haar man naar beneden rent, komt de volgende klap. Haar man, licht op de grond in een plas bloed en de voordeur staat open. Ze rent de straat op en belt aan bij haar buren in de hoop dat iemand haar kan helpen.

Eenmaal als de politie is gebeld, komt er een nieuws uitzending. Er is vlakbij een serie moordenaar ontsnapt uit de gevanenis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen