Foto bij Pancakes?

Naminé Pov:

Met zijn tweeën lopen we naar de auto. Onze mooie groene kever. Klein, maar goed genoeg voor ons tweeën. We hadden nog niet beide een auto en deze delen ging tot nu toe prima.
'Ik rij!' schreeuw ik. En ik ren snel naar de auto. Maar als ik hem open wil maken gaat dat niet. Op slot. Ik draai me om en daar staat Nikita grijnzend naar me te kijken met de sleutels in haar handen.
'Ik rij' zei ze rustig. Ik zucht en loop naar de andere kant van de auto. Nikita maakt grijnzend de auto open en stapt in. Ik stap ook in. Ze start de auto en ze rijd naar ons appartement. Daar aan gekomen parkeert ze de auto en samen lopen we het appartementencomplex binnen. We stappen de lift in en drukken op de vijfde verdieping. We stapten het kleine halletje in en ik deed de deur open. Ik slofte naar de bank en liet me metteen neer ploffen. Ook Nikita ging lekker op de bank zitten.
'Ik ga zo even wat eten maken denk ik' zei ik tegen Nikita, 'wil jij ook?' Ze knikt.
'Oké' zei ik en ik sta op en loop naar de keuken. En daar ging ik bezig. Na een kwartiertje had ik twee grote stapels pannenkoeken klaar en loop ik terug naar de woonkamer. Ik zet de borden met pannenkoeken op tafel en Nikita haaldt de poedersuiker en stroop. Samen beginnen we te eten terwijl we MTV aan het kijken waren.

Weer saai xD Ik ben poep hierin :P

Reageer (1)

  • NNoise

    whaah geniaal! en dan komt TH zeker in beeld he xD wha grapje ;p

    snel verder!
    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen