Foto bij Hoofdstuk 16

HOOI mensen, hier een nieuw hoofdstukje omdat ik geen zin heb om te slapen...

Samantha Mei pov.


'Niall James Horan, waar waren jullie?' roept zijn moeder, terwijl ze met een rood hoofd de trap af komt rennen. 'Wat?' zegt Niall, en hij kijkt me verbaast aan 'Ja je weet best wel waar ik het over heb. Je bent met je vriendjes en dat ga je natuurlijk je moeder ontwijken, waarom ook niet?' 'Mam, rustig aan! We gingen alleen even wat bij Nando's eten!' 'Even? Het is 11 uur!' 'Ja, we gingen nog een rondje door London rijden en even langs de videotheek' 'En je ging toch bbq'en? En wat ga ik nu eten?' 'De kip was in de fik gevlogen. Ik ben nou eenmaal niet zo'n keukenwonder als dat jij bent' 'Nee, dat merk ik' 'Mam, ga nou niet zo doen. Je kwam voor de gezelligheid' zegt Niall, en hij kijkt zijn moeder verdrietig aan, maar ik zie aan zijn ogen dat hij te pissig is om lief verder te praten. Ik schiet hem te hulp 'Maar ik kan wel even wat koken voor u, Liam en ik hadden gister nog spullen voor pasta in huis gehaald. Dan kunnen wij elkaar nog even wat beter leren kennen. Ik weet uw naam nog niet eens!' 'Oh ja zou je dat willen doen, Sam? Dan ik alvast gaan slapen, ik ben nogal moe namenlijk...' zegt Niall. 'Ja, dan kan ik even te weten komen of Niall in goede handen is bij jou' zegt ze 'Nou, ik denk eerder andersom!' andwoord ik lachend.
Ik loop naar de keuken, gevolgt door mevrouw, en ik pak de spullen. 'Dus, om dat teminste te weten, wat is uw naam?' 'Maura, Maura Horan' 'Oh, nou mijn naam is Samantha Mei' zeg ik, terwijl ik de past in de pan gooi, en de saus in een andere pan. Maar blijkbaar doe ik iets niet goed 'Neeneenee! Je moet olie in het water gooien, anders wordt het een grote klont!' zegt Maura, en ze neemt het van mij over. 'Ga jij nou maar slapen, het is al veel te laat' 'Oke, tot morgen dan mevrouw' 'Noem me voortaan maar gewoon Maura' 'Oke, tot morgen Maura' zeg ik, en ik loop naar boven.
Niall wordt wakker van mij -terwijl ik zo zacht mogenlijk liep- en hij gaat gapend rechtop zitten 'Nu al klaar?' zegt hij. 'Nee, maar je moeder wou het overnemen dus ze zei dat ik maar moest gaan slapen' 'Fijn, lig ik hier niet meer alleen' 'Hoezo, liggen er normaal dan ook altijd vrouwen om je heen?' zeg ik, en ik kijk hem boos aan. 'Oh nee! Zo bedoel ik het niet, alleen miste ik je...' 'maar ik was beneden?' 'Veel te ver' 'Maar, in 5 seconden lopen was je bij me geweest' '5 seconden te veel' 'Aaawh' zeg ik, en ik kleed me uit. 'Oh wacht, ik kan misschien beter ergens anders omkleden. Zo hou ik je alleen maar wakker' 'Nee hoor, kleed je maar lekker hier uit' 'Gekkie!' zeg ik, en ik gooi mijn sweater naar zijn hoofd. Snel doe ik mijn joggingbroek aan en een topje,waarna ik bij Niall in zijn bed duik. Ik trek de deken dicht tegen me aan, en Niall komt tegen me aan liggen 'Do you wanna be my girlfriend?' Jaha! Maar wat moeten we met de fans? Die gaan het niet leuk vinden, en al helemaal niet als ze achter mijn leeftijd komen...' 'Wie zegt dat ze daar achter moeten komen?' 'Ik hou van je' 'Ik meer van jou' en hij draait mij om en geeft mij een lange, romantische zoen.

Reageer (3)

  • Itsinhis1DNA

    Oke..... Dat doen wij dus ook nooit...en nog steeds heb ik geen geklonte pasta op mijn bord gehad.....

    1 decennium geleden
  • Imfine

    je moet bij pasta wat olie er bij gooien anders gaat het klonten

    1 decennium geleden
  • SomeNights

    olie in het water? Nooit van gehoord...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen