Foto bij Disorder 2.

You were warned... You are not alone... You are strong enough... You are not going to die... I promise. <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (28)

  • Hemmingz

    Ik vind dit echt een heel mooi verhaal, maar ik vind dat anorexia hier nogal verkeerd wordt afgebeeld. Zo gaat het totaal niet in een kliniek, laat staan dat ze elkaar helpen over te geven. Het is lang niet zo streng en al helemaal geen isoleer gedoe.
    Ik wil dit verhaal niet de grond in boren want ik vind het werkelijk een mooi verhaal, alleen ik ben het met sommige dingen niet helemaal eens. :')

    8 jaar geleden
  • Breckenridge

    Ik snap de ernst van de eetstoornis heel goed. Het is heel heftig en je zit er je hele leven mee. Echt, je bent sterk als je je erdoorheen kan vechten zonder hulp, maar voor de mensen die er met hulp door heen zijn gekomen heb ik ook veel respect.
    Ik vind het trouwens net als Primero erg dat Louis Harry gaat helpen over te geven.

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Ze zitten daar niet voor niets, dat weet Louis ook en dan gaat hij hem 'helpen' door hem mee te nemen naar de wc om over te geven? Oh man, dat is best wel fucked up. Je kan het wel heel goed schrijven trouwens.

    1 decennium geleden
  • NJHoran

    wauw mooi!

    1 decennium geleden
  • Irishsnow

    Dit verhaal is echt heftig! Maar wel mooi omschreven! :D

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen