Foto bij You, Alisha Cullen on Hogwarts? *21*

Good girls go bad .. <3

Draco POV.

Je staat aan de trap te wachten tot Morgan en Alisha naar beneden komen. Je ouders hadden verteld dat zij er ook was. Eerst had je geén zin om te komen, maar toen je horen dat Alisha er ook was, kon je geluk niet meer op. Je gevoelens voor haar zijn enorm geworden!

Je hoort ze naar beneden komen. Je mond valt open als je Alisha ziet. Ze heeft een kort blauw jurkje aan. Met haar, haar mooi gegolvd. Je doet rap je mond dicht voor je gaat kwijlen. Ze komen naar beneden en je ziet dat Alisha naar je kijkt.

Alisha POV.

Als jullie naar beneden komen zie je Draco staan. Wat ziet hij er weer goed uit! Je ziet dat hij naar je kijkt. Als je geen vampier was zag je nu zo rood als een tomaat. Leven het vampier zijn! 'Heey!' Zegt Morgan enthousiast als jullie beneden zijn. 'Haay.' Zeg je dan ook maar. Hij begroet jullie blij terug. Je ziet Morgan grijnzen. Oh nee! Je ziet dat Draco haar raar aankijkt. 'Komen jullie eten?' Komt Anne vragen. Jullie knikken. Na dat jullie Lucius en Narcissa hebben begroet kunnen jullie aan tafel. Je eet niet zoveel, maar toch een beetje om beleefd te zijn. Na het eten gaan jij, Morgan en Draco naar boven. 'Gaan we een film zien?' Vraagt Morgan. Je knikt. Toch beter als dat ze over Draco zou bezig blijven. Ze steekt eén of andere film in, je hebt niet gezien welke en gaan in haar zetel zitten. 'Ik moet even naar de wc.' zegt Morgan grijnzend. En weg is ze. Je dacht al dat er zo iets zo komen. Je kijkt naar Draco en ziet dat hij ineens ook naar jou kijkt. Je ziet dat hij dichterbij komt, en niet veel later voel je zijn lippen zachtjes op de jouwe, maar ze zijn er al even snel weer vanaf. Je ziet dat Draco bloost. Als jij geen vampier was, zou je er nu uitzien als een tomaat. 'Euh, sorry..' zegt Draco aarzelend. Je wilt er geen woorden aan vuil maken en drukt nog rap je lippen op de zijne. Hij kijkt je even verbaasd aan. 'Euh, Alisha? Zou je misschien mijn vriendinnetje willen zijn?' vraagt hij aarzelend. 'Euh, jaa graag, maar ik zou ht wel geheim willen houden, toch voor nu nog.' zeg je dan. Je ziet dat hij een grote Smile op zijn gezicht krijgt. Je nesteld je goed tegen hem aan. Hij legt zijn arm om je heen en jullie kijken verder naar de film.

Morgn komt er denk'k nog eéntje of meér :D
Reactiees (H)

Reageer (21)

  • silferdeath

    geweligxD maare hoe moet het verder als ze voeedig vamp is?
    snel verderxD

    1 decennium geleden
  • JckSparrow

    Ahww, snel verder (ll')

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    Snel verder!!!

    Xxx

    1 decennium geleden
  • MissCall

    verdaaa(L)

    1 decennium geleden
  • desperately

    spr
    verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen