Foto bij ~Amy Green~

Heey mijn aller liefste panda's ik heb een belangrijke vraag haha oke niet zo'n belangrijke vraag maar bon. Willen jullie dat er veel, weinig of geen Harry pov's in komen????? Zo dat was mijn oooh zoo belangrijke vraag pahahah niet dus .. Maar bon here we go.. Have fun with reading..

-Biep, Biep- Kut ding, ik klopte mijn irritante wekker af en draaide me nog eens om. Geen zin, totaal geen goesting om uit mijn lekker warme bedje op te staan. 'Opstaan lieverd nog één week en het is vakantie.' Zei mijn vader. Met die gedachten kreeg ik een glimlach op mijn gezicht en stond op. Mijn vader was ondertussen al naar beneden gegaan want ik hoorde de trap kraken. Ik liep naar mijn kast en pakte er een setje kleren uit. Ik wandelde naar de badkamer en ontdeed me van mijn pyjama en ging onder de douche staan. Ik deed de kraan open en warme stralen liepen langs mijn koude lichaam. Ik kreeg een rilling van genot. Oké dat klonk raar maar zo voelde het. Na een paar minuten zetten ik de kraan uit en stapte uit de douche ik droogde me af en deed mijn kleren aan. Ik strompelde naar beneden en ging aan de ontbijttafel zitten. 'Goed geslapen?' Vroeg mijn moeder die blijkbaar al wakker was. Ik knikte. 'Dat is goed. Komt vandaag die jongen ook terug?' Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. 'Laat maar iets weten eh.' Zei ze, ik knikte en at mijn boterham verder op. Toen ik klaar was pakte ik mijn zak en liep de deur uit. Ik ging naar de schuur waar mijn fiets stond. Ik haalde hem er uit en begon met flinke tegenzin te fietsen. Na 14 minuten was ik er. Eigenlijk veel te snel naar mijn goesting. Ik klom van mijn fiets zette hem in de stalling en liep naar de speelplaats. Ik keek rond en zag Harry praten met de grootste pestkop van school T.Y. Vraag me niet waarvoor de letters staan maar iedereen was bang van hem. Ik liep met mijn hoofd gebogen naar mijn lokker. Wat moest Harry bij hem? Zou hij ook zo worden? Waarom vraag ik mij al die dingen af. Ik zuchtte pakte mijn boeken en de les begon net. Ik liep het lokaal in en al snel zat iedereen op zijn plaats. En zo begon de leerkracht met de les.
De dag ging vrij snel voorbij. Ik heb er niet veel van meegekregen want mijn gedachten zaten bij mooie eenhoorns. -Tring- dat betekende het einde van de dag. Ik glimlachte vriendelijk naar de leerkracht en liep naar mijn lokker. Gooide mijn boeken in de lokker en pakte andere er uit. Ik deed mijn lokker toe en draaide me om en daar stond hij dan T.Y. Ik slikte en keek hem aan. De gang was al leeggelopen en ik keek hem bang aan. 'Aah het meisje dat niet praat!' Siste hij. Ik keek hem bang aan. Hij kwam op mij afgelopen en zonder aanleiding of waarschuwing kreeg ik een klap in mijn gezicht. Ik voelde de tranen op komen. 'Praat toch stomme trut.' Siste hij. En daar volgde de volgende klap. Zo ging hij door tot ik op de grond lag en niks kon doen. Hij liep zelfvoldaan weg, en ik bleef achter als een stukje vuil. Ik probeerde recht te staan wat na een lange tijd ook lukte. Ik wandelde zonder nadenken en met veel pijn naar het huis van Zayn. Ik stond voor de deur met mijn armen rond mijn buik geslagen van de pijn. Mijn gezicht kon ik niet verbergen want dat zou pas echt een stom zicht geweest zijn. De tranen stonden in mijn ogen. Er liep één traan naar beneden langs mijn kaak zo op mijn t-shirt. Waarom ben ik naar hier gekomen. Ik wou me net omdraaien dat de deur open ging. Ik draaide me terug om en zag Zayn staan. En toen knapte er iets in mij. Ik liep naar hem en begon oncontroleerbaar te huilen. Hij pakte me vast en probeerde mij te sussen maar het lukte niet. 'Kom.' Zei hij en pakte me op en nam me mee naar binnen. 'Shht.' Zei hij nog. Voor ik het wist zat hij neer en ik zat op zijn schoot. Ik wist niet of er nog andere mensen zaten maar het kon me niks schelen.. Na een tijdje was ik toch gekalmeerd. Hij pakte met zijn duim en wijsvinger mijn kin vast en dwong me hem aan te kijken. 'Alles komt goed.' Zei hij nog. Hij gaf me een kus op mijn kruin en nestelde mij goed tegen zijn borst. Hij aaide door mijn haar. Ik keek rond en zag een Piano staan. 'Wat is er gebeurd?' Vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op. Ik stond recht en liep naar de piano ik liet mijn hand langs de vleugel gaan en ging zitten. Al snel zat Zayn naast mij. Ik deed mijn ogen toe en begon te spelen. Het liedje speelde ik vroeger altijd samen met mijn papa. Toen de laatste nood gespeeld was deed ik mijn ogen open en keek Zayn aan. Hij keek me met open mond aan. 'H.. Het was zo mooi.' Zei hij. Ik gaf hem een waterachtig glimlachje. We gingen terug op de zetel zitten en keken nog wat Tv. 'Harry komt zo, hij moest nog wat doen. Ondertussen ga je aan mij uitleggen wie je zo heeft toegetakeld.' Zei hij standvastig. Ik zuchtte er zat niet veel anders op. Ik pakte een papier en begon te schrijven...

Reageer (3)

  • RomyxHarry

    Meeeer!!!! aub ik zit er zo diep in

    1 decennium geleden
  • Rinstarzz

    ;o ben er zker van dat Harry hiermee iets te maken heeft... Snel verder pleaseee?

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    omg ;c Njah... Snel verder! That's all I can say ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen