Foto bij Love #Epilogue

Dankwoord volgt, met een stukje uitleg!

Zenuwachtig frummelde de kleine, vrolijke blonde ier aan zijn jasje, waarbij hij naar de deur staarde. Zometeen zou er iets groots gebeuren, iets waar hij al een paar jaar van droomde. Hij zou namelijk trouwen, met iemand waarvan hij het niet verwacht had. Hij zou namelijk trouwen met zijn enige echte liefde; Justin Drew Bieber. Binnenkort Justin Drew Bieber/Horan. Het klonk goed in zijn oren, vond hij zelf. Ook al wist hij niet wat zijn geliefde hier van vond. Zijn geliefde, stond precies hetzelfde op het altaar, maar hij zat met zijn vingers te spelen terwijl hij met een kleine glimlach naar zijn schoenen staarde. Toen de muziek begon te spelen en hij de grote, eikenhouten deur hoorde opengaan, draaide hij zich met een lichte grijns om. Zijn vriendje, binnenkort zijn man, hield de arm van zijn moeder stevig vast. De moeder van de kleine, blonde ier leek haast stuk te gaan van geluk. Haar ogen twinkelden vrolijk, bijna zou ze gaan huilen van blijdschap. Toen de jongen en zijn moeder bij het altaar stonden, gaf de vrouw haar zoon zijn hand aan de andere jongen. Beiden keken ze elkaar dolgelukkig aan, waarna ze zich omdraaide naar de man die hun vandaag aan elkaar zal verbinden.
"Goedenavond, geachte mensen..." begon de man zijn preek, waarna een heel verhaal vervlogde.
"Neem jij, Niall James Horan, Justin Drew Bieber tot je wettige echtgenoot en zal je altijd beloven om van hem te houden, wat er ook gebeurt?" zei de man, waarna de jonge Ier verstikt een 'Ja.' mompelde.
"Neem jij, Justin Drew Bieber, Niall James Horan tot je wettige echtgenoot en zal je altijd beloven om van hem te houden, wat er ook gebeurt?" vroeg de man dit keer aan de jongeman, die met zijn hazelnoot bruine ogen vastgezogen zat aan de oceaan blauwe ogen van de Ier.
"Afcourse I will." antwoorde hij.
"Dan nu de ringen." Een klein, schattig jongentje kwam het altaar opgelopen, met in zijn hand een rood fluwelen kussentje, waar twee ringen oplagen. Sommige mensen maakten een vertedert geluidje toen het jongentje de jonge canadees met zijn hypnotiserende hazelnootbruine ogen een kusje gaf. De jongens schoven bijden de ringen bij elkaar om, waarna de man vertelde dat ze elkaar mochten kussen. Dit werd echter geen klein kusje, maar een hartstochtelijke zoen. Alle mensen in de zaal begonnen te juichen en te klappen, waarna de jongens elkaar met een grote glimlach aankeken. Het kleine jongentje rende weer op de twee jongens af, waarna hij het been van de jonge canadees omsloot.
"Gefeliciteerd, Pappie." mompelde deze, terwijl hij zijn duimpje in zijn mondje stopte. Dolgelukkig tilde de jonge canadees hun geadopteerde zoon op, waarna hij, samen met zijn man en zoon, op de foto ging.


And they lived happily ever after.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen