Foto bij Part Two - Chapter Fourty-four - Liam James Payne

Ik had iets van: :O ik ben pas bij vijftig hoofdstukken (heb wat voor uit geschreven) en part two gaat al richting z'n einde... ;$ toen kwam ik er ook nog achter dat drie hoofdstukken dubbel zijn, but don't worry ik ga wel wat langer brabbelen rond het onderduiken, want ik heb nu maar drie onderduikhoofdstukken en daarvan is één niet echt onderduikgedoe enzo naja dat is het allemaal niet, maar dat is alhelemaal ;$ jullie zien nog wel!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • fungi

    Nee hoor was een toets NED en je stukjes zijn ook NED dus (een van mijn motto's is: als er geen logica is ,oet je hem maken) en ik ga nog jouw storie's goed bekijken of ik nog meer leuke storie's vind (ik hou van jou schrijfstijl dus ik denk een heleboel stukjes)
    VAN JE HAAR DURFDE JE DAT ( waarschijnlijk wel anders deed je het niet)
    maar dat lijt me ondanks het enge van het onderduiken toch stoer om zo helemaal undercover te gaan (maaar dat zijn mijn vage hersenkronkels ;))

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Balen van je haar :(
    Maar dit hoofdstukje is supergoed, zoals altijd. Snel verdaaahh <3

    1 decennium geleden
  • misslola

    ohh dat is kut ( van je haar )
    ik heb zelf blond stijl haar maar ik vind het mooier met krullen nou ja ik vind het beiden mooi ma uw haar komt wel goed

    veel sterkt rose !!!! XD XXX
    SNEL VERDDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen