Deel 2:
Vraag nummer 5: Welk niveau doe je(op school)?
Havo
Vraag nummer 6: Wat is je grootste wens?
Dat is een lastige vraag. Het liefste wereldreis maken en mijn favoriete artiesten in het echt zien (optreden).
Vraag nummer 7: Welke vrouwelijke celeberty zou je willen zijn?
Ik denk toch wel Ariana Grande. Ik zal even mijn redenen geven waarom: 1. Ze heeft van dat mooie rode haar. 2. Ze speelt Cat in Victorious. (Cat is mijn favoriete personage) 3. Ze date met Jai brooks. Het was wel een lastige vraag, omdat ik er nog nooit over heb nagedacht.
Vraag nummer 8: Welke mannelijke celeberty zou je willen zijn?
Ja, daar vraag je me wat. Het lijkt me vet om een van de bandleden uit mijn favoriete bands te zijn, want dan speel je in een band en dat lijkt me echt heel vet en als je van die tourdiaries ziet, ja dan is het een groot feest en het lijkt me vet omdat allemaal mee te maken en te kijken of het wel zo'n groot feest is, als het lijkt of Justin Bieber, maar dat spreekt voorzich lijkt mij.

Leest iemand dit überhaupt?
Ik denk dat deze deel 2 niet heel lang wordt, anders ga ik er onzinnige dingen in verwerken en ja, dat is niet de bedoeling. Maar ik zal niet veel schrijven deze vakantie, omdat ik niet weet of ik veel tijd heb. Ik kan ook wel wat opgevrolijkt worden, want ik heb zojuist iets minder nieuws te horen gekregen.....
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • agirlx

    ik mag haar moeder niet!
    maar arme Niall .. je hebt het wel zelf veroorzaakt!

    1 decennium geleden
  • Multiply

    Dat stukje met die moeder en die Paul. Ik lees dit verhaal dus om 1 uur snachts(te leuk om te stoppen). Ik roep dus Fuck! En laat dan mijn telefoon op bed vallen. En vervolfens ga ik lachen.. Haha. Gelukkig hoorde niemand het :-) lkkr slim ;-) btw: super leuk verhaal!

    1 decennium geleden
  • Maaikeeehh

    Snel verder! :)

    xx

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    Moet ik nog wat vraagjes vezinnen?? *wink wink* xD
    Snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen