Foto bij Unbearable •33•

Badger
Helemaal bijgelezen na een leuk weekje skiën, goed geschreven! Echt leuk trouwens om te zien dat er meerdere hoofdstukjes zijn bijgekomen bij een tof verhaal als je helemaal kapot bent van een skireis en je gewoon een hele dag in je bed wilt blijven liggen met (een) leuk(e) verha(a)l(en) om te lezen ; ik hoop dat je de haakjes snapt :p ik vind het wel jammer dat Killyan dood is :(


Oh skiën is leuk! Haha, ben een keer wezen skiën in iets wat leek op snowworld :p Ik weet niet, misschien was het snowworld, maar ik denk het niet. aha, ik snap de haakjes :p en jup, ik vind het ook nog steeds jammer dat Killyan dood is, maar als ik hem had laten leven... dan was ik bang geweest dat het op Katniss en Rue ging lijken..

Texas Chainsaw, ik had wel wat meer enge en gore momenten verwacht in die film. Haha, ik vond hem eigenlijk niet eng haha. Er werd zo in die film gezegd: "But he's not bulletproof" en toen moest ik meteen denken aan Titanium van Sia ;p en ik vond die Chainsaw gast, Jed Sawyer, eigenlijk best lief. Weird right? Nou ja, veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • magiclove

    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • NayapoutsX

    Hehe Caleo heeft gelijk! Ik mag Autumn wel! Ik hou ook van alizaire . Vind haar lekker nieuwsgierig! Je schrijft zo fantastisch! Je kudoknop gaat zometeen verkracht worden ahahahahahahaah! Xd
    Ohmygosh , dat komt perv over! (Njaah miss. ben ik dat ook wel! Xd)
    SNEL VERDER JIJ!

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    OMYGOSH jij schrijft echt geweldig. En die 2 zijn curies zoooo schattig <3

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Het is juist beter om iemand te hebben om mee te praten, dan word je afgelijd, denk je niet na over je dood en word je ook ik phanisch (:
    Ik heb geen idee wat phanisch is, ik heb dat het een soort van gek - gestoord iets is want dan klopt mijn cinclusie
    Dit was de meest nutteloze reactie ooit

    1 decennium geleden
  • Stage

    like it, snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen