Foto bij Unbearable •40•

Wingened
ik denk maybe gespeeld, lijkt me wel echt iets voor een schrijver om eerst na te denken over hoe je het niet teveel op k en p moet laten denken, vervolgens die beslissing te maken en dán deze vraag te stellen. Maar wie weet heb ik het fout, en als ik het goed heb ben ik benieuwd wie het speelt en wie niet en eventueel wie beide


Scherp opgemerkt, meestal is dat wel hoe een schrijver denkt, denk ik, wanneer het op een K&P lovestory gaat lijken. Ik wil ook niet zeggen dat ik daar niet aan heb gedacht, haha, maar ik heb daar niet aan gedacht toen ik die vraag stelde :p Ik was gewoon benieuwd hoe de liefde aanvoelde bij de lezers :p Ik moet wel zeggen dat het aan het begin ook op een K&P lovestory leek, maar ik vind het nu wel meevallen- mijn mening :p.
Anyways, de scholen zijn weer begonnen, dat betekent dat ik misschien wel meer ga schrijven dan in de vakantie, maar tot nu toe was dat niet het geval. Haha, ik ging gister voor de verandering eens vroeg naar mijn bed toe :) daarom had ik gisteren geen stukje gepost. Ik heb hier wel een stukje voor jullie, maar omdat ik het op mijn iPod heb geschreven, kunnen er heel veel fouten inzitten. Ik snap dat het vervelend is om te lezen, maar ik ben te moe om het te controleren. En dat is ook super irritant op een iPod. Btw: wie heeft er nu nog of pas vakantie? :D ik zou zeggen, geniet ervan! Veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Quies

    Wauw, echt goed geschreven!

    1 decennium geleden
  • Stage

    ahw nice! Snel verder!

    ps. Ja nou meestal bluf ik gewoon wat maar eigenlijk heb ik zelf ook geen idee... Dus schrijf maar snel verder want het kan nu net zo goed eindigen in zo'n scene waarin Tyson vind dat hij heeft gefaalt en zichzelf begint te haten omdat hij haar wel lief heeft, of dat blijkt dat hij alleen acteerde. Aurelena lijkt wel met alles te kunnen leven, slimme meid;)(Y)

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Owh, je moet gewoon snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    OMYGOSH je moet verder schrijven ik zit hier helemaal zenuwachtig te doen. Maar Tyson begin ik wel steeds meer en meer te haten volgens mij doet hij het alleen maar voor de sponsors

    1 decennium geleden
  • LovesLucky

    Wauw... Een hele onverwachte wending, maar klinkt spannend!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen