Foto bij Unbearable •42•

Badger
Goed hoofdstukje! :) ik heb geen flauw idee wat je bedoet met die zilveren dingen maar ik moest aan kogels denken op de een of andere manier ;p en hopelijk geraakt ze snel weg uit die woestijn! Benieuwd waar Tyson, Saoroise en Maya zijn ! Dus ga maar snel weer verder ^^ haha


Haha, dat kan ik snappen, de beschrijving daarvan was ook niet heel erg duidelijk. Ik wist niet hoe ik het precies kon omschrijven zonder te zeggen waar die dingen op gebaseerd zijn, maar ze komt er snel genoeg achter waar ze op lijken. Als je goed nadenkt, dan heb je weleens eerder een zilver ding langs zien komen in dit verhaal :) Ik geef je een hint, kijk bij hoofdstuk 34... misschien snap je de hint wel :p En ja @Niallerrx, die twee doden, die komen we ook nog te weten ^^
In ieder geval weer een nieuw hoofdstukje :) Niet een erg lang stukje, maar hé, we zijn pas bij hoofdstuk 42 en ik heb nu al over de 50 duizend woorden voor jullie (en mezelf) geschreven! Haha. Ik heb jullie geloof ik al een prettig weekend gewenst in het vorige hoofdstuk, maar nu wens ik jullie weer een prettig weekend toe :) en veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Quies

    Het zijn dus pijlen, toen ik de zin 'stokjes met zilveren dingen' las moest ik toch direct aan pijlen denken maar goed, goed hoofdstukje!

    1 decennium geleden
  • Stage

    bad news...

    1 decennium geleden
  • Stage

    voordat ik het hoofdstukje las: ik dacht aan een soort trechter
    na het lezen van 34: zoiezo iets met die vogels ofz., of met het draaien van de arena

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Go Aurelena!

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    She Donna kill him (: en ze gaat winnen. En weer eten vinden (: You go Aurerelena

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen