Foto bij Game 001.

Uhm oké dit is vaag... Ik ben er net pas achter gekomen dat ik 2 á 3 maanden geleden dit verhaal begonnen ben en dat er nog steeds (hopelijk) 16 mensen zijn die dan ook echt willen dat ik iets met dit verhaal zou doen dus .. TADAAA!! I'm Backk hihi....
Ik moet nog wel ff inkomen dus dit stukjes is hoedan ook slecht :$ Sorry maar het word beter,, Pinkiee Promiss!
xoxo

Scarlet Mia Stewart.

'SCAAARRLETT!! WEET JE WEL HOE LAAT HET IS?' Sophia's stem klonk schor en zacht, maar net hard genoeg om mij wakker te schreeuwen. Waarschijnlijk stond zij onder de trap en was ze al helemaal klaar voor vandaag. Klaar voor school.. Yeay... Hoe bedoel je Sarcasme? 'Scarlet verdomme word wakker jij rot... '-'Oké oké rustig soph ik sta al op oké?!' schreeuwde ik terug. Ik opende langzaam mijn ogen een keek naar de wekker. Ik had nog precies een uur om me helemaal klaar te maken en daarna nog een half uur om naar school te gaan. 'Verdomme Sophia! Ik heb nog een heel uur de tijd!' snauw ik boven aan de tijd, ja ik was eens zo slim geweest om naar de trap toe te lopen zodat mijn geschreeuw wat meer effect zou hebben. Hmpff.. Als mijn gedachtes hardop zouden zijn zouden mensen waarschijnlijk denken dat ik gek ben, wat stiekem ergens ook wel zo is.. Maar hey, daar praten we vandaag niet over. Sophia's verscheen onder aan de trap en keek me glimlachend aan. 'Weet ik' zei ze nog steeds lachend 'maar het is onze ''eerste schooldag'' dus als we slim zijn komen we vandaag optijd en dan doen we morgen weer zoals we het altijd doen snap je' ze gaf me een knipoog en verdween toen weer richting de keuken volgens mij..
Oh wat heb ik een hekel aan school op dit moment, het is omdat ik vorig jaar te vaak te laat ben gekomen dat ik dit nu doe anders dan.. ARGH! Langzaam liep ik terug naar mijn slaapkamer richting mijn kledingkast. De o zó bekende vraag kwam weer naar boven, wat doen we vandaag aan ?.
Na een tijdje besluit ik dit setje maar aan te doen. Mijn make-up houd ik neutraal want veel zin heb ik er niet echt in. Mijn haar geef ik wat extra veel volume zodat mijn krullen er extra verzorgt uitziet en als laatst, plaatste ik een zwarte strik in mijn haar.
'Scarlet wil je nog ontbijt of niet?' Ik zuchtte 'Kom al!' en sprintte toen de trap af. 'Sophia weet je wat voor dag het vandaag is?' mompelde ik met mijn mond vol bacon. Ja ik houd van bacon op de vroege morgen, ik moet dus zo weer opnieuw 5 of 10 minuten voor de spiegel staan om me tanden te poetsen en me lippen bij te stiften. Jaa ik hoor je hardop denken,' wat een ijdeltuit ' maar weetje ? I don't care! Sophia stopte meteen met wat ze bezig was en draaide me om. Die blik in haar ogen had ik nog nooit gezien, ik kreeg er de rillingen van. 'Ja Scar ik weet wat voor dag het is vandaag' antwoordde ze , hij stem was gevoelloos, geen haat geen pijn geen verdriet niks. Helemaal niks. 'Vandaag is de dag dat hij spijt zal krijgen van zijn keuzes. Vandaag is de dag dat Karma zijn werk begint..' Ik grinnikte Thank You Karma and help me playing the game

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen