Foto bij Game 002.

Hooii weer een nieuw stukje, Sorry dat ie zo slecht is maar het word beter dat beloof ik! (flower)
Enjoy!
xoxo

Scarlet Mia Stewart.

'Hij kijkt de hele tijd naar ons' fluisterde Valerie zachtjes. We zaten bij geschiedenis, één van de leukste vakken ooit.. Not.. 'Laat hem lekker kijken' mompel ik net iets te hard waardoor de hele klas ons nu aanstaarde als zombies die al weken lang geen hersenen gegeten hadden. Oké vage vergelijking maar zo keken ze echt! 'Kunnen jullie het zien' zei ik met een geforceerde glimlach en ik verdiepte me weer in het tijdschrift dat op mijn tafeltje lag. Ik las een artikel genaamd 'Nicki Minaj in Real life' best wel interessant als je het aan mij vraagt maar oké, zij is ook maar een mens. 'Weet Mevrouw Stewart misschien het antwoord op mijn vraag?' geschrokken keek ik op, de hele klas inclusief onze leraar keek me nu afwachtend aan. Ik las snel alles wat er op het bord stond en kwam er toen achter dat ik er niks van snapte 'Sorry meneer maar wat was uw vraag ook al weer?' mompel ik zo beleefd mogelijk. 'Dat dacht ik al, let de volgende keer beter op wil je ?' antwoordde hij bot terug. Ik keek hem arrogant aan, wat een kwal ! 'Het spijt me dat niet iedereen van geschiedenis houd net als jou kwal' mompel ik weer hard op, volgens mij te hard want met een ruk draaide hij om. Woedend liep hij op me af, Sophia keek me lachend aan en vormde met haar lippen de zin 'Nu word het leuk'. Ik vuurde haar een duivelse blik toe en keek toen naar de leraar die inmiddels voor mijn tafel stond.'Wat zei jij daar mevrouw?' snauwde hij in mijn gezicht, ik zweer je deze man kon wel heel wat pepermuntjes gebruiken ik wed dat hij niet getrouwd is vanwege zijn slechte adem geur. 'Ik zei niks meneer' zei ik zo lief mogelijk en ik knipperde een paar keer met mijn ogen zoals een schattig meisje zou doen als ze haar moeder smeekte voor een snoepje. 'Goh mevrouw denkt slim te zijn of niet soms? Net je ouders toen hun op deze school zaten ik weet nog wel hoe irritand die lui waren. ' - 'Ik ZEI het SPIJT ME dat NIET IEDEREEN van GESCHIEDENIS houd net als JOUW.' woedend stond ik op hoe durft deze man over mijn ouder te beginnen?! 'Ik weet zeker dat jouw eigen ouders spijt hebben dat ze ooit sex met elkaar gehad hebben en dat er zo'n slecht, lelijk en vooral STINKEND mens het resultaat is van hun daden , ik weet zeker dat jouw ouders spijt hebben dat ze het zonder condoom deden' snauw ik in zijn gezicht. Hij werd langzaam lijk bleek maar daarna al gauw vuur rood 'MIJN LOKAAL UIT NU METEEN JONGE DAME!' schreeuwde hij terug. Ik haalde mijn schouder op 'Geen probleem het is toch niet dat ik hier iets zou leren of zo' ik pakte mijn tas op en liep naar Soph toe 'Ga je mee?' Sophia keek me lachend aan en knikte. Ook zij pakte haar tas op en samen liepen we het lokaal uit.

We zaten inmiddels al eeuwen in de kantine die langzaam vol liep, het was dus eindelijk pauze. Verschillende kinderen van mijn klas kwamen te voorschijn en ze keken me lachend aan sommige liepen speciaal naar me toe om te zeggen dat ik Meneer Benson echt een lesje had geleerd. Genialiteit
Langzaam begon ik aan mijn broodje gezond terwijl ik luisterde naar de zomerse verhalen van de kinderen die bij mij aan tafel zaten. Plotseling was het stil en keek iedereen mij met grote ogen aan. Ik keek vragend naar Sophia maar die keek gevoelloos voor haar uit. Hij was hier anders zou ze nooit zo kijken. Hij stond achter me dat weet ik honderd procent zeker. Langzaam draaide ik me om en inderdaad, daar stond de jonge die nog lang niet wist wat er de aankomende maanden gebeuren zou. Wacht maar af..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen