Foto bij Chapter 8

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • xLittleMix

    LOVE IT. Ga alsjeblieft snel verder. <3

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    toen ik de titel eerst zag dacht ik: huh? welk verhaal heb ik me nu weer op geabboneerd, maar toen las ik de eerste zin en kwam BOEM alles weer terug :)
    Ik ben echt heeeeeeeeeel erg blij dat je weer iets schrijft! en over je persoonlijke stukje, bekijk het van de positieve kant, mensen vinden het een geweldig idee en willen het kopiëren om net zo geweldig te zijn ;)
    trouwens vraagje, dit komt vast heel erg raar over.. Maar kom je toevallig ergens uit de buurt van groningen/drenthe... Ik ben het namelijk niet eens met mijn leraar dat wou een dialect is, en omdat jij het ook gebruikt hoop ik nu dat je vrolijk gaat zeggen dat je uit limburg komt ofzo :P zeg dus maar gewoon dat je uit Limburg komt, anders dan krijgt mijn leraar gelijk en dat wil ik niet :P
    anyways, super geschreven!
    (ik wilde meer typen maar mijn vader roept dat we moeten eten dus tja... ik heb niet veel keus ;))

    1 decennium geleden
  • Shooloser

    Yeey, eindelijk ben je weer verder! Ik hou echt van je verhaal, snel verder! ^^

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Gelukkig update je nog ja, want ik vind deze story echt awesome! Terwijl ik het al bijna weer vergeten was, maar dat kwam dus door je late update hihi. Snel verder dan maar alsjeblieft? ^^

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    je nieuwe abo likes it!!!!!!!!!!!!!!!
    SNEL VERDER PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen