De vragen van Paynee
Vraag nummer 9: Welke 2 beroemdheden zou je als ouders willen hebben? Eerlijk gezegd, vind ik het wel fijn dat mijn ouders niet bekend zijn. Ik hou er niet echt van om in de schijnwerpers te staan, dus zelf beroemd worden, nee. Maar beroemde ouders liever ook niet. Ik kan meer nadelen dan voordelen vinden. Een voordeel is dat je als je mazzel hebt andere beroemde mensen kunt ontmoeten.
Vraag nummer 10: Als je je haar moest verven, welke kleur en waarom? Ik zou naar de kapper gaan en vragen welke kleur mij het mooiste staat en dan waarschijnlijk voor die kleur gaan, want ik wil niet voor gek lopen.....
Vraag nummer 11: Lievelingslied en waarom? Daar vraag je me wat, ik heb geen lievelingsliedje. Ik heb wel liedjes die veel voor me betekenen en dat zijn This song saved my life, Welcome to my life, Astronaut, Perfect en I'm just a kid van Simple Plan. What makes you beautiful en Little Things van One Direction. A shoulder to cry on en Safe to say van Only Seven Left. Who knew van Pink. If you could see me now van The Script. A place in this world van Taylor Swift. Stop the time van Mainstreet. Never say Never, be alright, believe van Justin Bieber. How to save a life van The Fray. Skyscraper van Demi Lovato. Wish you were here en I'm with you van Avril Lavigne. A daydream away, The irony of choking on a lifesaver, walls, therapy van All time low en nog wel meer, omdat de tekst mij aanspreekt en het soms is zoals ik me voel.
Vraag nummer 12: Wat vind je van een TL-Lamp? Mocht je een echte TL-Lamp bedoelen, dan zijn het stoere lampen! En anders tja, hij is beter dan RP, die wit en harig is.(waarschijnlijk snapt bijna niemand dit.)
Ben je een buitenstaander, dus niet een van mijn vrienden en je hebt correct waar dit overgaat dan zal ik je belonen met een shout-out. Wie het eerst het goede antwoord geeft! Sorry voor de andere.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • agirlx

    Niall ?! ;o

    1 decennium geleden
  • Bagnall

    lol ik kijk nog steeds elkaar van whutt mijn naam haha

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    Nialler :D

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    :O nialler, :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen