Foto bij Lesson 87 • Felicite

Written by 1Dedicated

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Pepito

    awie!

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • Justforfun1D

    awww snel verder!!! weet niet waarom maar heb het gevoel dat ze nog niet van austin af zijn! help ik krijg nachtmerrie's van mezelf!!!das niet goed weetje! das echt niet goed!

    1 decennium geleden
  • hmmngs96

    Ik wou dat Lou mijn broer was!(H)

    1 decennium geleden
  • ianhasaniceass

    OKay en nu ga ik een lage reactie schrijven, want ik heb best lang geen reactie geschreven omdat school zo veel aandacht vroeg. En dat is echt niet leuk, omdat ik dit verhaal dan niet kon lezen. Op één dag was ik een hoofdstuk van jullie verhaal aan het lezen tijdens wiskunde toen moest ik dus mijn mobiel inleveren en uitleggen waarom ik niet op lette. Ik had het dus uitgelegt en kreeg toen mijn mobiel zonder aarzelen terug omdat die vrouw het wel schattig vond.
    Dus zelfs mijn leraar vind jullie verhaal schattig! Hoe cool is dat? Nou eigenlijk niet echt heel cool, want die vrouw is super saai en streng en het verbaasde me dat ze meteen ( na de uitleg) mijn mobiel terug gaf.
    Maar nu even terug naar het verhaal. Ik vind dat Zayn echt super romantisch is en ik zit hier met een bak ijs dit te lezen en het Forever-Alone gevoel stijgt echt enorm, maar dat is nog een reden voor mij om dit te lezen want het is superschattig!
    En Louis zie ik al helemaal voor me als Drama leraar. Ik wil dat hij ons drama geeft, want die man die dat nu doet geeft geen leuke opdrachten!
    En Fe nu ben je helemaal blij, omdat je Zayn date. Toch? Ik bedoel ik zal me helemaal gelukkig en blij voelen met zo'n geweldig vriendje als Zayn. Hij zal je altijd beschermen en nooit pijn doen.
    En ik ga echt huilen als dit verhaal is afgelopen. Nee hoor want jullie gaan een vervolg schrijven, maar ik zal dan wel verdrietig zijn.
    Nou het komt er dus op neer dat mijn ik jullie verhaal super schattig, lief, perect vind en dat ik het erg jammer zou vinden als het eindigt!
    (flower)(H)(K)

    Groetjes Niallertje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen