Foto bij Direction 5.

‘Waar moeten we nou heen?’ vroeg Harry. We stonden nu allemaal om Zayn en Liam heen.
‘Nou kijk. Zie je die flikkerende wortel? Daar staan we nu. En als je iets uitzoemt. dan zie je die iets kleinere worteltjes daar zijn denk ik de wedstrijdjes.’ Legde Liam uit.
‘Wat zouden we moeten doen bij die wedstrijdjes?’ vroeg Zayn zich hard op af.
‘Ik hoop iets met eten, want ik krijg honger’ zei ik terwijl ik met mijn hand over mijn buik wreef.
‘Hoe komen we eigenlijk aan voedsel?’ vroeg Zayn.
‘Ik heb daar ergens een paar struikjes met bessen en Kersjes gezien en een boom met appels’ zei Harry terwijl hij naar een paar planten verderop wees.
‘Ik stel voor dat Harry, Niall en Louis dan het fruit gaan halen dan gaan Zayn en ik opzoek naar taken en bladeren om daarvan een kampvuurtje te kunnen maken.’ zei Liam. Iedereen knikte even en zo liep ik hier nu tussen een huppelende Louis en een springende Harry in.
‘Waarom zijn jullie zo vrolijk?’ vroeg ik een beetje chagrijnige. Ik werd altijd chagrijnig als ik honger had. En nu kon ik wel tien olifanten op. Geen echte olifanten natuurlijk, maar spreekwoordelijk.
‘Omdat we teveel energie hebben.’ Legde Louis uit.
‘Aha’ antwoordde ik kortaf. Toen ik de appelboom met sappige en verse appels eraan zag werd ik meteen ook wat vrolijker. Ik zette een sprintje in en rende naar de appelboom. Ik sprong een paar keer naar een tak waar twee appels aan zaten, maar kwam er steeds net niet bij.
‘Misschien is het handiger om gewoon de appels die al op de grond liggen te pakken.’ Zei Louis terwijl hij zijn trui omhoog hield zodat de bessen in zijn trui er niet uit vielen.
‘Dat is misschien wel een goed idee’ zei ik terwijl ik bukte om een paar appels te pakken.
Toen we eindelijk terug waren bij de plek waar we eerst waren had ik al de helft van wat we hadden verzameld opgegeten en nog had ik honger, maar die honger verdween al snel toen we bij de plek aan kwamen. De Ipad sprong opeens aan en een knipperend worteltje verscheen op het scherm. Uit een reflex[q][/q] liet ik alle bessen en appels die nog over waren op de grond vallen. Wat had dit nou weer te betekenen?.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen