Foto bij Direction 13.

Ik wandelde droevig achter haar aan. Haar blonde haren wapperde vrolijk door de wind. Hoe kon ik zo fout gedacht hebben over een persoon. Ik zal de jongens nu wel nooit meer terug zien. Een traan gleed over mijn wang en ik veegde hem ruw weg.
‘Niall?!’ hoorde ik opgewekt een stem roepen.
‘Wat!’ bromde ik met de gedachte dat dat Joy was.
‘Oh Snap!’ zei Joy en draaide zich naar me om.
‘Sorry Niall dat ik dit moest doen, mijn teamleden hebben me gedwongen. Anders zouden zei jou vermoorden en dat wou ik niet. Als je me niet wil vergeven begrijp ik dat, maar ik wil dat je weet dat ik geen harteloos monster ben’ zei Joy terwijl ze een kus op mijn wang gaf. Ik bloosde even en net toen ik iets terug wou zeggen was ze al weer verdwenen. Hoe had ze dat nou weer gedaan. Echt veel tijd had ik niet om daar over na te denken, want mijn vier teamleden kwamen blij op mij afgerend.
‘Niall we hebben je gemist!’ riep Harry terwijl hij me knuffelde. Ik glimlachte slapjes. Ik was er niet echt helemaal met mijn gedachten bij.
‘Grouphug!’ schreeuwde Louis terwijl hij zich bij mij en Harry wurmde. Liam en Zayn kwamen er ook al snel blij en ik kon het niet laten om een traan uit mijn ogen te laten lopen. Hoe vaak had ik nu niet al gehuild, of bijna gehuild vandaag. Ik wist wel al dat ik een gevoelig persoon was, maar dit was wel heel erg extreem.
‘Huil je nou Niall?’ vroeg Liam.
‘Ik heb jullie zo gemist’ zei ik blij.
‘Wij jou ook Niall’ zei Zayn.
'Beloof je dat je nooit meer opeens stopt zonder het te melden?' vroeg Harry.
'Belooft' Grinnikte ik. Ik had mijn lesje wel geleerd.
‘Sorry dat ik nou weer dit moment moet verpesten, maar we hebben onze plek voor de opdracht gevonden…’ zei Liam. Ik slikte en meteen veranderde de stemming van blij naar sip. De grouphug eindigde vrijwel meteen en iedereen liep droevig en bang voor wat er komen zou, naar de plek van onze opdracht.
‘Wat is de opdracht?’ vroeg ik nieuwsgierig.
‘Weten we nog niet’ Zei Zayn.
‘Hoe ziet de plek uit?’ vroeg ik bang.
‘Zoals dit’ melde Louis toen we stopten met lopen. Er zweefde een gigantische wortel en verderop een lepel. En in het midden stond de tekst:
To be contuned.

Reageer (1)

  • Paardenvriend

    IK WIL VEDER LEZEN!!!

    Maar ik moet aardrijkskunde echt leren.

    Shit.... Ik lees straks weer veder...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen