Foto bij Direction 23.

'Tuurlijk, aangezien jullie toch een teamlid minder hebben’ zei Paul. We keken hem even verbaasd aan en toen verdrietig naar Harry.
‘Hoe weet jij zo zeker of Harry do-weg is?’ vroeg Liam achterdochtig. Paul keek even naar Harry en schudde zijn hoofd.
‘Nee, die bedoelde ik niet.’ zei Paul met een vriendelijke glimlach. We zuchtte allemaal van opluchting.
‘Ho wacht wat’ zei Liam terwijl hij een stap achter uit zette.
‘Ik zei, Nee, die bedoelde ik niet’ herhaalde Paul weer. Misschien was dat wel helemaal geen vriendelijke glimlach, het was meer een te vrolijke glimlach, een enge te vrolijke glimlach.
‘Nee daarvoor’ zei Liam.
‘Oh, toen zei ik: Ja hoor, ik wil wel bij jullie team’ zei Paul. Ik raakte door de war. Hij zei toch ook nog iets van een teamlid. En hij was vriendelijk maar ook eng te gelijk. Ik snapte er helemaal niets meer van. Paul zette een stap naar Liam toe en keek hem aan met die zelfde enge doch vriendelijke glimlach.
‘Sorry Liam’ zei hij.
‘Maakt nie-Wacht voor wat?’ vroeg Liam verward.
‘Voor dit’ en Paul pakte iets iets uit de zijkant van zijn broek en sloeg Liam er keihard mee. Ik stond vast genageld aan de grond. Hoe kon hij eerst zo betrouwbaar en zo lief uit zien en toch zo kwaadaardig zijn. Liam greep pijnlijk naar zijn kaak* er liep een straaltje bloed langs de zijkant van zijn hoofd.
‘Waar was die goed voor?’ riep Zayn uit. Paul liep kwaad op Zayn af en net toen hij uit haalde met de pijp hoorde ik een kreunend geluid achter me.
‘Harry’ vroeg ik verbaasd ‘Harry! Je leeft weer!’ riep ik blij en rende op hem af. Net op het moment dat ik naar Harry toe rende stapte Paul achter uit en ik knalde tegen hem aan. Door de vaart die ik had viel Paul om en de loden pijp rolde naar Zayn toe.
‘Oh sorry’ mompelde ik vergeten dat Paul slecht was. Zayn rapte de pijp op en liep dreigend naar Paul toe. Paul kroop bang naar achteren en Zayn haalde uit.
‘WACHT!’ riep Louis uit. Zayn stopte en keek verbaasd naar Louis.
‘Yo Paul, sorry’ zei Louis blij en Zayn haalde lachend uit en Paul viel bewusteloos of dood neer. Ik liep lachend naar Louis en Zayn om ze een Highfive te geven toen iemand weer begon te kreunen.
‘Ha-hallo?’ kreunde iemand.
‘Hazza?!’ riep Louis blij. Zayn, Louis en ik rende als een gek op Harry af en gaven hem een knuffel.
‘AU! Jongens dat doet pijn’ riep Harry pijnlijk uit. We lieten meteen los en keken hem blij aan. We waren weer compleet. The Carrots are back! Harry probeerde op te staan, maar hij begon te wankelen en viel om. Ik probeerde hem nog op te vangen alleen ik greep mis.
‘Oeps’ zei ik blozend. Een onverstaanbaar gemompel kwam opeens achter ons. Bang keek ik achter me. Paul is toch niet wakker geworden hé?!

Reageer (1)

  • Paardenvriend

    Jaaaaaaaaa Hazza!!!!

    Lol Niall zei "hij leeft weer"
    Lieve Nialler. Je kan nie weer leven. Hazz leefde al de hele tijd. x

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen