Foto bij Direction 24.

Liam keek ons met grote ogen aan en probeerde iets duidelijk te maken, aangezien hij de hele tijd probeerde te praten en te wijzen.
‘Liam, wat is er?’ vroeg Zayn. Liam begon weer te mompelen en hij greep pijnlijk naar zijn kaak. Harry krabbelde weer omhoog en leunde vermoeid op zijn armen.
‘Waar is die jongen die daar net lag?’ vroeg Harry kreunend.
‘O’nee’ mompelde Louis verschrikt. Na een moment stilte en angst liep Zayn naar Liam toe en hielp hem omhoog. Louis en ik hielpen Harry omhoog. Hij kon niet op zijn linker been lopen, daarom leunde hij op mij en Louis. we hadden maar besloten om weer te gaan lopen, aangezien we hier nog altijd uit moesten komen. Na een tijdje door gelopen te hebben, en voor Harry gehupst, hoorden we een schreeuw.
‘Wat was dat?’ vroeg ik bang. Liam probeerde iets te zeggen, maar het enige wat zijn mond verliet was onverstaanbaar gemompel. Zayn hief even zijn schouders op en we liepen weer verder. We kwamen uit op een groot veld waarin je eindelijk weer je armen kon streken. Ik strekte me even uit, waardoor Harry bijna omviel en me kwaad aan keek. Ik mompelde een ‘’sorry’’ en keek rond. Er lijden hier een hoop wegen naar toe. Je zou zeggen dat we hier eigenlijk niet alleen konden zijn. Gelukkig waren we dat wel, tenminste dat dacht ik.
‘Zayn kun jij Harry even overnemen’ vroeg Louis.
‘Waarom?’ vroeg Zayn een beetje geïrriteerd.
‘Daarom’ zei Louis irritant terug en trok Zayn naar zich toe.
‘Oké oké omdat je het zo lief vraagt’ zei Zayn sarcastisch terwijl hij Harry van Louis overnam. Louis zette een sprintje in en holde naar een van de vele weggen toe.
‘Wat ga je doen?’ vroeg ik nieuwsgierig.
‘Kijken ik zag daar iets’ schreeuwde Louis. Hij stopte abrupt en keek angstig de weg in. Een rilling liep over mijn rug.
‘W-wat is daar?’ vroeg ik bang. Louis bleef staren mijn vraag negerend.
‘Lou?’ vroeg Harry angstig.
‘D-daar zijn… l’ mompelde Louis. Ik had geen idee wat hij op het laatste wou zeggen, alleen dat het met een ‘’L’’ begon. Ik was waarschijnlijk niet de enige die hem niet had verstaan.
‘Wat L? Liam? Lopen? Leven? Liggen? Lepel?’ dacht Zayn hard op. Louis begon hevig te knikken. Wat dus waarschijnlijk betekende dat Louis een van die woorden had bedoelt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen