Foto bij Direction 35.

De muziek gonsde in mijn oren en ik liep bijna tegen een tafel aan. Ik pakte nog een hand vol chips en stopte die snel in mijn mond. Ik knipperde een paar keer om zo beter beeld te kunnen krijgen. Misschien had ik toch wat minder alcohol moeten drinken. Maar ja het was een feestje en de remmen gingen los. Bij iedereen, behalve Liam. Liam was de enige die niet had gedronken en zich rustig had gehouden. Op het begin had hij wel wat gedanst, maar nu stond hij rustig te praten met een bodyguard die er bij stond. Ik vroeg me af waarom er eigenlijk een bodyguard was maar ja. Ik zag dat Louis en Harry nogal intiem bezig waren. Tja die hadden ook een paar glaasjes op. Zelfs nog meer als mij. Ik keek weer rond om Zayn te vinden, maar ik kon hem nergens spotten. Ik keek rond en met moeite telde ik dat er maar acht personen over waren van de tien. Ik zuchtte even en besloot dit maar door te geven aan de groep. Ik leunde op de tafel omdat ik anders om zou vallen. Voetje voor voetje liep ik naar Louis en Harry toe die nu waren aan het schuifelen. Wat er nogal stom uitzag aangezien er een of ander rock nummer op stond. ‘Hi!’ schreeuwde ik om over de muziek te komen. Harry en Louis reageerden niet en dansten vrolijk verder.
‘Zayn is kwijt!’ riep ik nog harder dan ik eerst deed. Even keek Harry op.
‘Oké!’ schreeuwde Harry terug.
‘We moeten Zayn zoeken!’ riep ik uit.
‘Wat?!’ riep Louis.
‘Zayn. Zoeken. Nu!’ riep ik.
‘Wat?!’ vroeg Louis nog een keer.
‘Zayn nu gaan zoeken!’ schreeuwde ik in zijn oor.
‘Ja ja ik ben niet doof!’ schreeuwde Louis in mijn oor. ‘Maar ik ben druk bezig!’ Al die tijd hadden Harry en Louis gewoon vrolijk door gedanst. Ik had er wel genoeg van om ze over te hallen dus besloot ik maar mee te dansen. Ik pakte een willekeurig iemand vast en begon te dansen. Ik moest zeggen dat die persoon wel ruwe handen had. Opeens voelde ik getik op mijn schouder en keek dronken om.
‘Niall wat ben je aan het doen?’ las ik voor wat Liam had geschreven en in mijn gezicht had geduwd. ‘Dansen’ antwoordde ik droog.
‘Met een plant?’ schreef Liam. ‘Nee’ antwoordde ik.
‘Dit is’ ik keek naar het meisje en knipperde een paar keer en voelde mijn wangen rood worden. ‘Een plant…’ maakte ik mijn zin af. Liam trok me mee en doordat ik de plant nog vast had trok ik deze om.
‘Liam je gooit de plant om’ ik hoorde Liam zuchtten en even later stonden we met z’n vieren bij elkaar iets verder van de muziek af zodat we gewoon konden praten. Liam was druk bezig met schrijven en net toen hij klaar was keek hij op en begon hij weer te schrijven. Toen hij klaar was gaf hij het blaadje aan mij omdat ik de gene was die wel nog kon praten en het minst dronken was.
‘Waarom hebben jullie zoveel gedronken? Dat is ontzettend slecht. Kijk een beetje te veel is nog te doen, maar wat jullie hebben gedronken is gewoon niet meer normaal. Jullie hebben zelfs zoveel op dat jullie niet hebben gemerkt dat Zayn weg is.’ Las ik voor. ‘Al zijn jullie zo dronken als wat en kunnen jullie niet eens meer normaal lopen gaan jullie mij toch mee helpen zoeken naar Zayn. En als jullie vallen is het jullie eigen schuld. En Harry blijf eens van Louis af en anders om ook!. Uitroepteken uitroepteken uitroepteken.’ Liam sloeg met zijn hand op zijn gezicht en duwde ons naar voren.
‘Liam ik had wel al gezien dat Zayn weg was’ zei ik nog, maar hij negeerde mij en keek alleen maar in shock voor zich uit. ‘Lia ik had wel gezien dat Zaynie kwijt was’ mompelde ik terwijl ik aan zijn trui trok. Ik volgde Liams blik en zag een mega scherm met Hennie er vergroot op. Mijn mond vielen open.
‘Ha Zaynnie was het gezellig met je meisje?’ hoorde ik Louis plagerig zeggen. Zayn kwam weer bij de groep en gaf Louis een stomp.
‘Au!’ klaagde Louis. Liam keek kwaad naar de twee en toen weer naar het scherm.
‘Ik hoop dat jullie dit een gezellig feestje hebben gevonden. En dit nieuws gaan jullie ook zeker helemaal geweldig vinden’ zei Hennie blij. ‘The game is back’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen